PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #1

4 september 2016

snap

Nee, dit is verre van de eerste Snapshot Sunday ooit. Maar omdat ik heb besloten ze vanaf nu te gaan nummeren, is het toch het meest logisch om bij nummer 1 te starten. De afgelopen week was een hele leuke! Zo gingen we zwemmen, shopten we voor de baby en genoten we van een spontane barbecue. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondagmiddag was ik bij een wedstrijd van PSV. Ze speelden tegen Groningen, maar helaas ging het nogal slecht en bleef de stand de hele wedstrijd 0-0. Beetje jammer…

snap2

Maandagochtend deed ik samen met Lise rustig aan, terwijl M ging werken. ’s Middags werkte hij thuis en kon ik tijdens haar slaapje even snel boodschappen doen. Ik startte met alle gezonde spullen en eindigde zoals je ziet met wat minder gezonde dingen… Maar we hadden wel weer voor drie dagen aan eten in huis en ik scoorde wat goede aanbiedingen in de Hamsterweken.

Toen Lise weer wakker was gingen we samen verven. Dat vindt ze nu heel leuk om te doen! En ’s avonds kookte ik een rijstgerecht met sugar snaps. Lise ontdekte dat daar een soort erwtjes in zitten en heeft elk boontje met zorg ontleed. Ze smulde ervan!

snap3

Op dinsdag was het sinds een heel aantal weken weer tijd voor een dagje gastouder voor Lise. Dat kwam goed uit, want mijn vader kwam langs om te helpen met de laatste dingetjes voor haar nieuwe kledingkast. Ik hoop snel een artikel te kunnen maken van haar nieuwe kamer, want hij wordt mooi!!

Ondertussen had Lise het gezellig bij de gastouder, waar ze haar twee vriendinnetjes na lange tijd ook weer zag. Ze heeft er samen met de andere meisjes geoefend met het potje en dat leverde 4 geslaagde pogingen op en ‘maar’ 2 ongelukjes. Trots!

’s Avonds hadden M en ik een 4D-echo gepland om nog eens naar ons knulletje te kunnen spieken. Lise’s opa en oma pasten op Lise en toen bleek dat ik in de reservering een foutje had gemaakt en we weer even terug naar huis konden smulden we met z’n allen van een verkoelend ijsje.

snap4

Woensdag beloofde een echte zomerdag te worden. Samen met Lise en mijn moeder ging ik naar een prachtig buitenzwembad hier niet zo ver vandaan. En wat had ik een spijt dat we dat deze zomer niet al vaker hadden gedaan! Lise vond het geweldig en mijn moeder en ik hebben ook genoten.

snap5

M appte die middag over een barbecue en aangezien ik toch al helemaal in zomerse vakantiestemming was, vond ik dat geen slecht idee. Uit zijn werk kocht hij wat spulletjes en ik zette de barbecue alvast klaar. Een half uur later zaten we heerlijk te smullen!

snap6

Donderdag bracht ik Lise naar mijn ouders en ging ik volop aan de studie. Maar ik maakte ook wat productfoto’s voor mijn blog. Onder andere van de vernieuwde babyverzorgingslijn van Etos, waar inmiddels een artikel over online staat. ’s Middags genoot ik ook nog van een beetje me-time met de nieuwe WIJ Jonge Ouders die toevallig net op de deurmat viel. Timing!

snap7

Vrijdagochtend fietste ik met Lise naar Baby-Dump om wat spulletjes te kopen voor de baby. Je kunt daar ook even gaan zitten en wat te drinken en eten pakken. Dus we genoten van een cappuccino (ik), glaasje water (Lise) en deelden een plakje cake. Gezellig!

snap8

En gisteren, zaterdag dus, gingen we weer naar dat fantastische zwembad. Dit keer ging M mee. Helaas waren de weerberichten beter dan het weer uiteindelijk bleek en waren we de enigen! Er bleek in dat dorp van alles te doen te zijn, dus dat zal zeker meegespeeld hebben, maar een beetje bizar was het wel om urenlang helemaal alleen bij een zwembad te liggen. Gelukkig heeft Lise nog wel lekker kunnen spelen in het water en speeltuintje, dus we waren zeker niet voor niets gegaan.

En vandaag is het opeens echt herfst. Gelukkig hebben wij alleen plannen binnenshuis, dus dat scheelt!

5 Comments

 • Reply Jessica 4 september 2016 at 12:02

  Het buitenzwembad ziet er echt heel leuk uit! Zag je snaps daarover.

 • Reply MetMirjam 4 september 2016 at 14:32

  Wat is het toch heerlijk hè om met je kleintje te zwemmen! Wij genieten er ook volop van 🙂

 • Reply Fleur 4 september 2016 at 17:31

  Wat een fijne week!
  En zo maak je het zwembad nog een keertje in ‘rust stand’ mee;p!

 • Reply Ik 4 september 2016 at 22:35

  Ik ben wel heel benieuwd naar dat zwembad…. Ik woon ook in de buurt

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 5 september 2016 at 11:01

  Het hele zwembad de hele tijd voor jezelf alleen zou ik ook een rare gewaarwording vinden haha.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.