PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – 1 jaar dagelijks bloggen

24 mei 2015

‘Het hoeveelste weekoverzicht zou dit zijn?’, vroeg ik me af toen ik me realiseerde dat ik nu al een jaar dagelijks aan het bloggen ben. Met de weekoverzichten ben ik niet meteen begonnen, maar toch ook wel vrij snel. Ik hoop dat je ze nog steeds leuk vindt om te lezen! Ik was de afgelopen week maar liefst drie dagen zonder Lise en dat betekent dat ik vooral veel in huis en aan de studie heb gedaan. Mocht je je afvragen waarom er misschien wat minder (leuke) fotootjes in staan dan normaal.

snap1

Vorige week zondag was ik behoorlijk gaar van de Albert Heijn reünie de vorige avond. Tja, ik ben ook geen 18 meer… In de hoop een beetje wakker te worden nam ik Lise mee voor een wandelingetje naar de Feelgood Market hier in Eindhoven. We kochten healthy kokosballen en peuzelden er op de terugweg stiekem al eentje op. Die avond testten we onze nieuwe vuurschaal uit. Er stond aardig wat wind dus de rookontwikkeling die dat veroorzaakte was minder, maar verder was het leuk!

Maandag ging Lise een dagje naar opa en oma. Ik blijf dan altijd nog ‘even’ koffiedrinken en las met Lise een boekje. Ik moest erg lachen om de telefoon die erin staat, want die lijkt natuurlijk in de verste verte niet meer op de telefoons van tegenwoordig. Het was dan ook een boekje uit (ik gok) de jaren ’90 dat mijn moeder laatst bij de kringloop kocht.

snap2

Dinsdag was Lise 18 maanden, ofwel anderhalf jaar! Die dag lukte het niet om een update te filmen maar ik maakte wel een aantal fotootjes om er even bij stil te staan. ’s Avonds ging ik weer lekker voor een groepslesje naar de sportschool. Woensdag was Lise wederom bij mijn ouders en was ik heel druk met studie en foto’s maken voor mijn blog. Saai he? Donderdag had ik gelukkig wel tijd om de 18 maanden update van Lise te filmen. Ze had een speldje in, maar trok dat even later uit haar haren waarna ze er zo bij zat toen ze buiten een koekje at. Wat een krul daar aan de voorkant he?

snap3

Vrijdag was Lise bij de gastouder en was het wederom studiedag voor mij. En huishouden, want daar moest ook een hoop in gebeuren. We hadden geen boodschappen gedaan voor het avondeten en normaal gesproken doe ik dat dan overdag even, maar we besloten dat een frietje ook wel weer eens mocht. Helaas smaakte het me alleen niet zo goed, waardoor ik de helft heb laten staan… Zonde!

Zaterdag was een feestdag, want ik blogde die dag precies een jaar dagelijks hier op Moonoloog.nl. Best speciaal om even bij stil te staan en een goede reden om met een leuke giveaway te komen. Ding jij al mee naar dat mega prijzenpakket?

snap4

’s Middags pakte ik de trein naar Den Bosch, omdat ik daar had afgesproken met een vriendin. Zij woont in Nijmegen en zo kunnen we elkaar ongeveer halverwege ontmoeten. Ik reisde trouwens 1e klas, omdat ik daar nog een kaartje voor had liggen. Blijkbaar hadden meer mensen zo’n kaartje, want het was veel drukker dan normaal in de 1e klas! Ik begon braaf met thee, maar daarna gingen we lekker aan de wijn. Die er overigens behoorlijk inhakte! Het weer was niet denderend, maar even later brak zelfs het zonnetje nog door toen we een wandelingetje door de stad maakten. Fijn!

Dat was mijn week! Ik zou zeggen: geniet lekker van het lange Pinksterweekend 🙂

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.