PERSOONLIJK

Snapshot Holiday 2017 #2

28 augustus 2017

Vorige week deelde ik het eerste fotoverslag van onze vakantie. Vandaag is het tijd voor deel 2. De foto’s van onze tweede vakantieweek in Zeeland. Wat gaat het altijd snel, maar wat doe je stiekem ook veel in die dagen!

Vorige week vrijdag begonnen we onze tweede week op een creatieve manier. We gingen namelijk knutselen bij de Koos Kidsclub! Elke ochtend om 10:00 uur kun je daaraan deelnemen en Lise vond het fantastisch. Samen kleurden, knipten en plakten we een heuse Koos boekenlegger.

Die ze vervolgens ook nog eens aan Koos Konijn himself mocht laten zien!

’s Middags reden we naar Molen De Jonge Johannes, waar Lise lekker speelde in de speeltuin en sprong op het springkussen.

Zaterdag begon zoals je ziet lekker lui. Lise haalde zelf haar kussen en dekbed van haar bed en ging op de bank verder liggen rusten. Met de televisie aan uiteraard 😉 Quinn mocht er ook even bij komen liggen.

Het beloofde niet zulk goed weer te worden en dus reden we naar Middelburg. We shopten wat, aten een ijsje en aan het eind van de middag aten we een burger bij, jawel, restaurant De Middelburger. Mmm!

Het weer was dus eigenlijk helemaal niet zo slecht als voorspeld. Op een buitje na was het helemaal droog en genoten we zelfs nog even van het zonnetje.

Zondag kwamen mijn broertje en zijn vriendin op bezoek en gingen we naar het strand. Ik kwam een foto tegen van onze vakantie een jaar geleden, toen ik zwanger was van Quinn en zette er een foto van deze vakantie naast. Ongelooflijk dat Quinn van een minimensje in mijn buik nu een flinke jongen van bijna 10 maanden is.

Maandag was het weer iets minder, maar goed genoeg om een fijne wandeling te maken. We aten kibbeling op de markt in Domburg en liepen over de duinen terug naar het vakantiepark. Onderweg plukte Lise wat bloempjes.

En toen ze niet meer zelf wilde lopen en ook niet meer op het plankje van de kinderwagen wilde staan, was daar gelukkig haar oom Eric die haar het laatste stukje wel wilde dragen…

Eric bleef gezellig nog wat daagjes langer en op dinsdag huurden we fietsen en fietsten we 10 kilometer naar het strand van Vrouwenpolder.

Voor Lise en Quinn huurden we een fietskar waar ze beide in konden. Ideaal ding, want we konden er ook een hoop spullen in kwijt en zo konden ze ook fijn even een dutje doen onderweg.

Want op het strand moest er gespeeld worden! Het strand van Vrouwenpolder is enorm breed, maar als het vloed wordt, stroomt het zeewater heel geleidelijk het strand op waardoor er een heel groot ondiepe poel ontstaat. Het stikte er in een mum van tijd van de kleine kinderen die natuurlijk heerlijk kunnen spelen in dat ondiepe water. Dit was ook het moment dat Quinn voor het eerst in de zee zat en speelde met water en zand. Hij vond het zo leuk!

Het was een stralend mooie dag zoals je ziet en we genoten volop!

Hier zie je op de achtergrond de strandspeeltuin waar Lise helemaal weg van was. Binnen no time had ze een vriendinnetje gemaakt en gingen ze keer op keer samen van de glijbaan.

Omdat het de vorige dag zo goed was bevallen, maar we de fietsen weer hadden teruggebracht, reden we woensdag met de auto nogmaals naar dat strand van Vrouwenpolder. Er was iets minder zon, maar met 27 graden en nauwelijks wind was het echt warm op het strand. We lunchten bij beachclub De Dam en genoten van een laatste stranddagje.

Donderdag, onze laatste volledige dag in Zeeland, begon lekker ontspannen met spelen in en rondom het huisje. We hadden Kubb meegenomen maar nog helemaal niet gespeeld en daar moest verandering in komen!

Gave actiefoto he? Helaas moest ik het wel met een stok tegen mijn been bekopen 😉

’s Middags zijn we nog lekker gaan zwemmen in het zwemparadijs. En daarna wilden we eigenlijk gewoon zelf avondeten koken, tot ik opmerkte dat we nog niet bij El Fuego, de plaatselijke Mexicaan, hadden gegeten. En dus werden het fajita’s! Met op de terugweg nog een heerlijk ijsje was dat de perfecte afsluiter van de vakantie.

En toen, na twee weken, was de dag die onvermijdelijk zou komen daar. We moesten weer terug naar huis. De avond van tevoren hadden we al heel wat opgeruimd en ingepakt, maar er was de volgende ochtend toch nog genoeg te doen. Mijn ouders kwamen om de spullen in hun auto te laden die er bij ons niet meer in pasten. Voordat we terugreden naar Eindhoven besloten we nog even langs Westkapelle te rijden. Daar kun je de auto letterlijk aan het strand parkeren. Zo handig!

Het was heerlijk weer, dus het ideale moment om nog even afscheid te nemen van de zee en het strand. Voor Quinn was het tijd om een dutje te doen en dat deed hij lekker dicht bij mij in de Tula.

Nog een laatste foto bij de zee voordat we toch echt aan de terugreis begonnen. Het was een super vakantie!

Binnenkort zal ik een review schrijven over Roompot Hof Domburg, het vakantiepark waar we verbleven.

De zomervakantie is nu in het hele land officieel ten einde. Hebben jullie ook een fijne vakantie gehad?

4 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje 29 augustus 2017 at 09:40

  Prachtige foto’s allemaal. Jullie hebben duidelijk een mooie tijd gehad!

 • Reply Eveline Mossel 29 augustus 2017 at 10:08

  Mooie foto’s van jullie gezinnetje 🌺 😀! En je hebt op de laatste foto een heel leuk jurkje aan (zwart met bloemen), welk merk is het?
  Groetjes, Eveline

  • Reply Monique 29 augustus 2017 at 10:11

   Dankjewel Eveline! Je ziet het niet goed op de foto, maar het is eigenlijk een playsuit. En hij is van C&A, maar (volgens mij) niet meer te koop helaas… Vind ‘m zelf ook erg leuk!

 • Reply Janske 31 augustus 2017 at 21:08

  Geweldige leuke foto’s weer!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.