PERSOONLIJK

Q&A: Stel je vraag!

13 mei 2014

qaOp Instagram, Twitter en Facebook heb ik het al gemeld: ik ga binnenkort weer een Q&A-video maken! De eerste was zo’n groot succes, dat het me leuk leek snel weer zo’n vraag-antwoord-video op te nemen.

Jullie vragen stroomden meteen al binnen, wat ik super leuk vind. Bedankt daarvoor! Ik heb straks in elk geval genoeg om uit te kiezen.

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk vragen in te sturen. Dat kan op verschillende manieren, maar nu je toch op mijn blog zit, lijkt me een reactie op deze blogpost het makkelijkst. Dus… schroom niet en stel je vraag! Het hoeft overigens niet per se over het moederschap of over Lise te gaan. Je bent vrij om alles te vragen wat je graag van me wil weten.

Veel succes!

Bekijk hieronder mijn eerste Q&A-video:

4 Comments

 • Reply Mieke 14 mei 2014 at 10:15

  Leuk!
  Mijn vraag gaat over je studie. Hoe lang moet je nog voordat je klaar bent? En weet je al of en wat je er dan mee wilt doen?

 • Reply Nicole 14 mei 2014 at 10:16

  Leuk zeg.. vragen mogen stellen!
  Wat doe je het liefste in het weekend?

 • Reply Linda 14 mei 2014 at 12:44

  Altijd leuk dat soort filmpjes.

  Mijn vraag: Hebben jullie al vakantieplannen? Zoja, wat zijn jullie van plan?

 • Reply Bichou 14 mei 2014 at 13:18

  Je hebt al een aantal maanden als moeder achter de rug en Lise doet het heel erg goed. Je krijgt je leven steeds meer op de rails, ik ben benieuwd waar jij nu naar uit kijkt, bijvoorbeeld werk, voor het eerst fietsen met Lise, vakantie? en hoe leef je daar naartoe?

  Groetjes

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.