PERSOONLIJK

Q&A #2

12 juni 2014

Het is inmiddels alweer even geleden dat mijn allereerste Q&A verscheen. Ik heb een tijdje terug opnieuw een oproep gedaan om vragen voor mij in te sturen en daar hebben jullie gretig gebruik van gemaakt. Dat vind ik echt super! Op diverse manieren kreeg ik vragen binnen, zelfs zoveel dat ik ze lang niet allemaal in één video kon beantwoorden.

Ik heb daarom de leukste vragen eruit gepikt en beantwoord ze in onderstaande video.

Heb je een prangende vraag voor mij voor een volgende Q&A, dan kun je ‘m als reactie op deze post achterlaten. Wie weet komt het antwoord op jouw vraag voorbij in mijn volgende Q&A!

 

2 Comments

 • Reply Nicole 16 juni 2014 at 14:42

  Leuke antwoorden! Heb zelf een hond en geen problemen met een baby.. Zij slaapt ook in haar kinderwagen dus wanneer ik weet de hond moet er zo uit dan leg ik haar daar in.. De hond gaat meestal op vaste tijdstippen.. Qua dagjes weg hebben we het geluk dat mijn ouders vlakbij wonen daar mag hij dan vaak heen of zij laten hem uit.. Ben erg blij dat we een hond hebben!

  Leuk ook dat je mijn vraag hebt behandeld 🙂

  • Reply Monique 17 juni 2014 at 11:47

   Dat is voor iedereen anders natuurlijk en ik denk zeker dat het goed te combineren valt, alleen ben ik het niet gewend. Erg fijn dat je ouders vlakbij wonen en zij de hond dan uitlaten.

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.