PSYCHE

Wie is de Mol – aflevering 3 ‘Tunnelvisie’

18 januari 2013

Wat een briljant programma is Wie is de Mol toch. Denk je de ene aflevering de mol in je vizier te hebben, blijk je er een aflevering later compleet naast te zitten. Eerst verdacht ik Ewout, daarna Zarayda en deze aflevering neigde ik steeds meer naar Tim. Maar zijn acties tijdens de geblinddoekte foto-opdracht lagen er wel heel dik bovenop… Of doet hij dat juist expres om de verdenking niet op zich te krijgen?

Ik vond het trouwens behoorlijk heftig om te zien hoe Janine verkeerd van de rots sprong en een wervel verbrijzelde. Door Janines vertrek was voor mij obvious dat er deze aflevering niemand zou hoeven te vertrekken. Maar Wie is de Mol zou Wie is de Mol niet zijn als ook hier weer een addertje (of beter: mol) onder het gras zit.

Of toch niet? Art schudde Tim aan het einde van de aflevering de hand omdat hij als laatste overbleef bij de executie. Maar een rood scherm kreeg Tim niet. Zei hij ‘doei’ om zich even later weer bij de groep te voegen? Was dat ook de reden dat de rest niet tot het einde mocht blijven zitten? We zullen een week moeten wachten om daar achter te komen. En hoe zat het trouwens met die twee geheimzinnige zwarte kokers?

Eén ding is zeker: vooralsnog roept het spel meer vragen op dan antwoorden. Heb jij enig idee wie de mol zou kunnen zijn? En of Tim er nou wel of niet uit ligt?

2 Comments

 • Reply Mieke 18 januari 2013 at 18:07

  Nou, ik vond het ook heftig, die sprong van Janine. Wel discreet in beeld gebracht vond ik.
  Zelf heb ik ook echt geen idee wie de mol is. En en erg benieuwd of Tim terug komt. Denk het eigenlijk niet… Maar ik zit er altijd naast bij dat programma. We zullen het zien volgende week! 😉

 • Reply Marcella 20 januari 2013 at 21:44

  Lastig lastig, gek open einde. En heftig die sprong van Janine. Het is afwachten hoe het verder gaat. Ik verdenk tot nu toe Zarayda het meest. Denk ik.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.