PSYCHE

Wie is de Mol – aflevering 2 ‘spiegelbeeld’

11 januari 2013

*Spoiler alert – Niet verder lezen als je de aflevering nog niet gezien hebt en nog niet wil weten wat er is gebeurd!*

Vandaag was het tijd voor aflevering twee van mijn favoriete Nederlandse serie… ‘Wie is de Mol?’

Het valt me op dat iedereen zoveel mogelijk zijn of haar eigen spel speelt. En als er al verbonden worden gesloten, zijn de deelnemers heel terughoudend in het delen van informatie. Regel één is natuurlijk dat je niemand moet vertrouwen, maar ik heb het idee dat de deelnemers bij eerdere edities vriendschappelijker met elkaar omgingen. Dit keer vertrouwt niemand elkaar.

Bij de eerste twee opdrachten, de lasteropdracht en het dictee, had ik niet het idee dat er duidelijk gemold werd. Bij opdracht drie is er denk ik wel geld gestolen, maar ik heb geen idee door wie. Daniël leek gerommeld te hebben, omdat hij de enveloppen ‘in het veld’ openmaakte, maar ik vond hem zo fanatiek dat ik me moeilijk kan voorstellen dat hij de mol is.

Ik heb nog geen duidelijke mol voor ogen. Ik verdenk Tim en Zarayda, maar dat is meer een gevoel en niet op harde feiten gebaseerd. Mijn favoriet is in elk geval Daniël. Ik hoop dat hij ver komt!

Joep, de penningmeester, gaat naar huis. Zijn mol was Janine, dus als hij de vragen ook op die manier heeft ingevuld kan zij in elk geval de mol niet zijn.

Kijk jij ook? En wie is jouw mol?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.