PSYCHE

Manieren om te ontdekken of jouw partner bij je past *

7 juli 2022

In ons land wonen ongeveer 18 miljoen mensen. Hoe groot is de kans dat je binnen deze populatie de liefde van je leven ontmoet? Niet gigantisch groot. Maar, de kans is wel groot dat je iemand ontmoet bij wie je je heel goed voelt. Je voelt een klik met hem/haar, jullie zitten op hetzelfde niveau en jullie hebben hierdoor het idee dat jullie de liefde van elkaars leven zijn.

In hoeverre is het mogelijk om in te schatten of je partner echt bij je past? Daar zijn wel enkele manieren voor te bedenken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld bij een helderziende langsgaan of zelf met online tarotkaarten aan de slag gaan.

Helderziende

Wat is helderziend? Dat is het vermogen waarover een helderziende beschikt om dingen te zien. Het gaat hierbij om ‘dingen’ in de toekomst of die betrekking hebben op bovennatuurlijke verschijnselen. Een helderziende zou dus in kunnen schatten of jij en je partner bij elkaar passen. Geeft een helderziende aan dat je over een paar jaar de liefde van je leven gaat ontmoeten? Dan zou je hieruit kunnen afleiden dat jij en je huidige partner niet goed (genoeg) bij elkaar passen. Het is uiteraard aan jezelf om te bepalen wat je hiermee doet.

Meningen van dierbaren

Niet alleen helderzienden kunnen dingen goed inschatten, maar ook de dierbare personen om je heen. Geven de dierbare personen om je heen aan dat je huidige partner het toch niet voor jou is? Dan is de kans groot dat dit daadwerkelijk het geval is. De mensen om je heen kennen jou als de beste. Zij zien dan ook of je echt gelukkig bent, of dat er in het onderbewustzijn toch iets bij je knaagt. Bij jezelf is dit lastig te herleiden, maar bij andere mensen zie je dit een stuk sneller. Je kunt je daarom ook prima richten op de meningen van personen om je heen.

Sterrenbeeld/horoscoop

Je kunt je ook richten op je sterrenbeeld of je horoscoop. Wat is mijn sterrenbeeld? Dit zijn twaalf elementen die gebruikt worden bij de horoscopen. Welk sterrenbeeld je bent is afhankelijk van je geboortedag. Op basis van je geboortedag is het per dag of maand goed te voorspellen wat er mogelijk gaat gebeuren.

Lees je bijvoorbeeld in je horoscoop dat het onrustig is in de liefde? Dan is het goed mogelijk dat je hier een paar dagen of weken later inderdaad achterkomt. Een horoscoop klopt niet altijd, maar heeft wel een opvallend hoge succesratio. Houd daarom goed je horoscoop in de gaten en let daarin goed op aanwijzingen over je liefdesleven.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.