PERSOONLIJK

Oud & nieuw

21 november 2011

Het lijkt misschien nog ver weg, maar aangezien december altijd voorbij vliegt, is het zover voor je het weet: oud & nieuw. Het moment dat we terugdenken aan het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het jaar dat bijna aanbreekt.

De afgelopen jaren zijn mijn oud & nieuw-plannen enorm uiteenlopend geweest. Drie jaar geleden vierde ik het bij mij ouders thuis om daarna met vriendlief nog de stad in de gaan. Het jaar daarna waren we in Londen en beleefde ik de mooiste oud & nieuw van mijn leven. Vlak nadat de Londense Big Ben twaalf uur sloeg en het vuurwerk losbarstte werd ik namelijk, jawel, ten huwelijk gevraagd!

Vorig jaar waren we lekker thuis, waar we achtereenvolgens mijn familie en later vrienden op bezoek kregen voor een heuse ‘new year’s eve after party’. Erg gezellig, maar dit jaar wil ik wel weer eens een echt feestje bouwen. Zo speciaal als twee jaar geleden zal het niet worden, en dat hoeft ook niet, maar een korte brainstorm en zoektocht op internet vind ik het wel waard.

Vanavond bracht ik het onderwerp onder het eten ter sprake en toen bleek dat manlief ook al een en ander had uitgezocht. Een feestje in de Effenaar hier in Eindhoven maakt nu een goede kans. Of zullen we toch naar de Efteling gaan, die dit jaar voor het eerst tijdens de jaarwisseling open is?

Weet jij al wat je dit jaar met oud & nieuw gaat doen, of doet het je niet zoveel?

2 Comments

 • Reply Gertjan 22 november 2011 at 00:37

  Ik kan me serieus nog je post herinneren over de huwelijksaanzoek. Want vind ik dat een briljante manier om iemand ten huwelijk te vragen.

  Volgens mij had je je niet beter kunnen wensen.

 • Reply Lauradenkt 26 november 2011 at 19:07

  Dat is leuk dat je ook in de Efteling Oud & Nieuw kunt vieren, dat wist ik niet 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.