PERSOONLIJK

Mijn Zomer Bucketlist – De stand tot nu toe

27 juli 2018

Weet je nog dat ik vorige maand een lijst deelde met dingen die ik deze zomer absoluut wil doen? De zomer is inmiddels een ruime maand bezig en het leek me goed eens de balans op te maken. Zodat ik in de krappe twee maanden die deze zomer nog duurt nog de nodige dingen op mijn to do lijstje kan zetten.

Zomer Bucketlist – deze dingen kan ik afvinken:

♥ Mijn teennagels een nieuw kleurtje geven – Mijn teennagels kleuren inmiddels oranje-rood, maar misschien dat ik ze binnenkort weer een ander kleurtje geef. Turkoois vind ik bijvoorbeeld ook een hele mooie kleur, vooral als je (zoals ik nu) lekker bruin bent.

 Een wijnweekend in Duitsland – Check! Wat was het heerlijk afgelopen weekend! Je leest er binnenkort meer over, maar ik kan alvast verklappen dat het een onwijs gezellig weekend was.

♥ Genieten van het feit dat ik mijn scriptie heb ingeleverd – Het werd nog even spannend, want op vakantie kreeg ik te horen dat mijn scriptie toch nog niet volledig als voldoende was beoordeel. En dus moest ik na mijn vakantie dus alsnog aan de bak. Begin deze week heb ik dan de tweede definitieve versie van de scriptie ingeleverd en nu is het heel hard duimen geblazen tot het moment dat ik groen licht krijg en ik mijn eindgesprek mag aanvragen. Duim je mee?

♥ Wandelaars aanmoedigen tijdens de Vierdaagse – Ik ging half juli niet één, maar zelfs twee avonden feestvieren in Nijmegen. En het was zoals elk jaar enorm gezellig. De dag na de tweede avond hebben we bij mijn vriendin in de straat de wandelaars staan aanmoedigen. Met een biertje in de hand uiteraard…

♥ Suppen – De reden dat ik twee keer in één week in Nijmegen verbleef was dat we een ‘suptour’ hadden geboekt in het eerste weekend van de Zomerfeesten. Dat kon ik dus mooi combineren! En wat is suppen LEUK. Helemaal niet moeilijk – op het rustige water waar wij het deden in elk geval, ik kan me voorstellen dat het op zee een stuk lastiger kan zijn – en gewoon tof om eens iets geheel nieuws te proberen. Ik wil het zeker vaker doen!

♥ Een mooie gezinsfoto (laten) maken op het strand – Via Social Deal boekte ik een fotoshoot bij een fotograaf in Zeeland. Ze bleek een enorm leuke vrouw te zijn bij wie vooral Lise zich direct op haar gemak voelde. We hadden geweldig weer de hele vakantie, maar net die ochtend van de shoot was het bewolkt. Al was dat voor de foto’s wel beter, volgens de fotograaf. We hebben het eindresultaat nog niet kunnen bewonderen, maar als dat binnen is zal ik er zeker wat van delen. Ik ben zó benieuwd!

Zomer Bucketlist – dit staat me (hopelijk) nog te wachten:

♥ Buiten blijven zitten tot het bedtijd is – Op een paar avonden in Zeeland na, heb ik nog nauwelijks buiten gezeten ’s avonds (laat). En dat heeft alles te maken met muggen die mij terroriseren zodra de zon onder is. Als ik smeer met deet heb ik er stukken minder last van maar, lekker slim, dat heb ik niet in huis. Tijd dus om dat alsnog te gaan halen en vaker buiten te gaan zitten in plaats van binnen voor de televisie. Nu kan het nog!

♥ Nieuwe zomerse speciaalbiertjes drinken – Ik heb al een aantal nieuwe speciaalbieren gedronken deze zomer. Maar ik heb nog een heel aantal zomerse biertjes in de kast staan die ik nog niet geproefd heb. Die ga ik dus maar eens koud leggen zodat dat alsnog gaat gebeuren. Misschien wel buiten op een van die zwoele zomeravonden?

♥ Barbecueën – Natuurlijk hebben we de barbecue aangestoken. Een paar keer al zelfs. Maar nog steeds wil ik eens nieuwe dingen uitproberen op mijn nieuwe Weber barbecue. Ik heb inmiddels een gerechtje bedacht dat ik graag wil maken. Nu alleen nog het juiste moment vinden om de barbecue aan te steken.

♥ Samen met Quinn voor het eerst een zandkasteel maken op het strand – Ik was even vergeten dat naar het strand gaan met twee kleine kinderen, waarvan er eentje ook nog eens graag op ontdekkingstocht gaat, een uitdaging is. We zijn een keer of drie met ze op het strand geweest, maar Quinn vond de zee vele malen interessanter dan het zand. Een zandkasteel bouwen is er dus niet van gekomen. Ik denk dat ik daar gewoon nog een jaartje geduld voor moet hebben. Volgend jaar bouwen Lise en Quinn misschien wel samen een groot zandkasteel!

♥ Een zomerse cocktail drinken – Ik heb een cocktail gedronken op vakantie. Een mojito. Alleen was het geen bijzonder lekkere mojito. Wel een vrij dure overigens, wat dan toch een beetje jammer is. Die lekkere cocktail ga ik dus nog wel drinken. Dat moet gewoon!

♥ In Zeeland een skeelertocht(je) maken – Ja, ik had mijn skeelers meegenomen naar Zeeland. En nee, ik heb geen skeelertocht gemaakt. Als je een rondje over de camping, de straat uit en weer terug naar het chalet tenminste net als ik geen tocht noemt. Het kwam er gewoon niet van. En momenteel vind ik het een tikkie te warm om te skeeleren. Maar ook hier in Brabant kun je prima skeeleren. Dat komt er de komende weken dus vast nog wel van!

♥ Uit mijn dak gaan op We love the 90’s – Oeh hier heb ik zin in! Maar het is pas eind augustus zover, dus logisch dat ik er nog niet geweest ben. Hopelijk is het lekker weer!

Hoe verloopt jouw zomer tot nu toe? Al veel gebarbecued? 

3 Comments

 • Reply Erica 27 juli 2018 at 13:06

  Ah leuk zeg. Je bent al een eind op weg met je lijst 🙂
  Ik had 1 ding op mijn lijst en dat was ‘bevallen’. Dat is inmiddels gelukt: we hebben onze 3e dochter gekregen!!

  • Reply Monique 28 juli 2018 at 08:18

   Oh wow Erica, wat mooi! Gefeliciteerd met jullie dochter. Heel veel geluk gewenst! <3

 • Reply Elize 4 augustus 2018 at 14:30

  Dank voor het compliment 🙂 missie is tevens ook geslaagd met de foto’s!
  Groetjes!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.