PERSOONLIJK

Mijn Zomer Bucketlist! | 13 dingen die ik deze zomer wil doen

26 juni 2018

buiten e-reader lezen

O jongens, het is zomer! Heerlijk hè? We gaan vroeg op vakantie dit jaar, maar ook daarna heb ik nog een aantal hele leuke dingen om naar uit te kijken. Omdat de voorpret minstens zo leuk is besloot ik een bucketlist te maken van de dingen die ik deze zomer zeker wil doen. Alleen al het maken van de lijst was een feestje!

Mijn Zomer Bucketlist

Mijn teennagels een nieuw kleurtje geven – Als het een beetje mooi weer is draag ik het liefst sandalen of slippers. En dan mag een mooi zomers kleurtje op mijn teennagels natuurlijk niet ontbreken. Over de kleur twijfel ik trouwens nog een beetje. Maar oranje-rood is een kanshebber!

2 ♥ Buiten blijven zitten tot het bedtijd is – Niets fijner dan een zwoele zomeravond. Helemaal als je op vakantie bent. Nu gaan wij naar Zeeland en koelt het aan zee vaak af ’s avonds, maar er zijn van die dagen dat je (desnoods met een lekker vest aan) buiten kunt zitten tot je naar bed gaat. Love it! Wijntje erbij, spelletje of een boek en je maakt me zielsgelukkig.

 Een wijnweekend in Duitsland – Mijn vriendengroep van koor vroeg me dit jaar mee op hun jaarlijkse weekend naar Duitsland. Over het antwoord hoefde ik niet lang na te denken. We verblijven daar op (of bij?) een wijnplantage en gaan wijn proeven tot we erbij neer vallen, haha. En genieten van elkaars gezelschap uiteraard!

4 ♥ Genieten van het feit dat ik mijn scriptie heb ingeleverd – Twee weken geleden heb ik dan eindelijk de eindversie van mijn scriptie ingeleverd. Het is nu aan de beoordelaars van de examencommissie om te bepalen of ik hem mag verdedigen of dat er toch nog iets aan gesleuteld moet worden. Ze hebben in totaal vier weken om hem na te kijken, dus ik hoor hopelijk snel hoe en wat! Het voelt (en is) dus nog niet helemaal ‘afgesloten’ maar hee, ik mag best trots zijn op het feit dat hij klaar is en ingeleverd. Echt groot feest is het natuurlijk pas als ik de presentatie en verdediging achter de rug heb.

Wandelaars aanmoedigen tijdens de Vierdaagse – Elk jaar ga ik tijdens de Vierdaagse een avond (en nacht) naar mijn vriendin uit Nijmegen. Ook dit jaar ben ik weer van de partij en ik kijk er enorm naar uit! Ik ga dit jaar op dinsdagavond. We gaan dan gezellig de stad in en op (roze) woensdag komen de wandelaars bij haar voor de deur voorbij en gaan we die uiteraard aanmoedigen. Ik hou echt van de sfeer die er in Nijmegen hangt tijdens de Vierdaagse(feesten). Ondanks dat het een mega groot evenement is, voelt het niet zo en is het bijna altijd prachtig weer.

6 ♥ Suppen – Ik wil het al jaren, maar deze zomer gaat het er dan echt van komen. Ik ga suppen, met bovengenoemde vriendin uit Nijmegen. In het weekend voor de Vierdaagse hebben we ons ingeschreven en gaan we suppen op de Spiegelwaal. Ik heb er zoveel zin in! Hopelijk werkt het weer een beetje mee. Ik ben heel benieuwd of het ons lukt niet in het water te vallen…

7 ♥ Nieuwe zomerse speciaalbiertjes drinken – Ken je me een beetje, dan weet je dat ik zo nu en dan van een biertje hou. En dan liefst niet zomaar een pilsje, maar een speciaalbiertje. Zeker in de zomer vind ik dat heerlijk! Bij het eten, of gewoon ’s avonds op het terras. Voor mijn verjaardag heb ik een heel aantal zomerse speciaalbiertjes gekregen die ik de komende weken maar eens lekker ga uitproberen. Genieten!

8 ♥ Barbecueën – En als ik het dan over bier heb, dan kan ik de barbecue daar meteen aan koppelen. Bij mooi weer steken wij maar al te graag de barbecue aan om lekker buiten te koken. En nu we een nieuwe hebben gekregen van Weber nodigt dat natuurlijk extra uit! Gelukkig is M net zo dol op barbecueën als ik, dus dat komt helemaal goed deze zomer.

9 ♥ Samen met Quinn voor het eerst een zandkasteel maken op het strand – Quinn gaat voor de tweede keer op vakantie naar Zeeland, maar zal dit jaar voor het eerst wat meer bewust alles meemaken. De zee, de golven, maar ook het zand waar lekker mee gespeeld kan worden. Lise is kampioen zandkastelen bouwen. Zij kan daar echt uren mee bezig zijn. Ik ben heel benieuwd of haar broertje het ook zo prachtig vindt. Zijn emmertje, schepje en toebehoren staan al klaar om ingepakt te worden…

10 ♥ Een zomerse cocktail drinken – Een lekkere cocktail hoort er ook bij in de zomer. Ik drink ze niet vaak, maar als ik de kans heb vind ik het leuk een nieuwe uit te proberen. Zo dronk ik laatst een heerlijke cocktail bij TGI Friday’s in Utrecht. Maar ik ben ook altijd in voor een good old Mojito!

11 ♥ In Zeeland een skeelertocht(je) maken – Sinds kort heb ik nieuwe skeelers. Ik heb er nog te weinig gebruik van gemaakt, maar ik neem ze zeker weten mee op vakantie. Dat brengt nostalgische gevoelens met zich mee, want ‘vroeger’ toen we nog een seizoensplaats hadden op een Zeeuwse camping ging ik met mijn broertje ook vaak een stuk skeeleren. Het lijkt me heerlijk om ’s avonds, als de kinderen in bed liggen en de wind wat is gaan liggen, nog een rondje te maken.

12 ♥ Een mooie gezinsfoto (laten) maken op het strand – Drie jaar geleden boekten we een fotoshoot op het strand tijdens onze vakantie een Zeeland. Lise was toen ruim anderhalf, precies even oud als Quinn nu. Een foto van die shoot hangt hier in groot formaat aan de muur. Ik vind hem nog steeds heel mooi, maar feit blijft dat er een persoon op ontbreekt. Dit jaar dus hopelijk een fotoshoot met z’n viertjes. Het is nog niet helemaal geregeld, maar gaat als het goed is wel lukken. Hopelijk worden dat net zulke mooie foto’s!

13 ♥ Uit mijn dak gaan op We love the 90’s – Eind augustus is het weer tijd voor mijn jaarlijkse 90’s feestje in het Goffertpark in Nijmegen. Dit jaar met onder andere Aqua! Lekker even terug in de tijd en me weer jong voelen, want de gemiddelde leeftijd van dit feestje ligt nog steeds wat boven de mijne. Niet dat dat super belangrijk is, maar toch…

Ik ben nu natuurlijk super benieuwd naar jouw bucketlist voor deze zomer. Wat wil of ga jij de komende weken en maanden zeker doen?

3 Comments

 • Reply Nicole Orriëns 26 juni 2018 at 10:49

  Ik wil lekker relaxen en boeken lezen in de hangmat. En de kinderen willen een dagje naar Oberhausen.

 • Reply Jessica 26 juni 2018 at 11:00

  Ik wil heel graag nog een keer BBQ in het bos hier in de buurt. Lijkt me zo gezellig met een aantal vrienden. Daarnaast wil ik ook heel veel gaan regelen voor onze rondreis door Amerika, waar we half september naartoe vliegen.

 • Reply Erica 27 juni 2018 at 17:30

  Klinkt heel leuk allemaal. Veel plezier 🙂
  Mijn lijst bestaat uit 2 dingen:
  – De warme dagen doorkomen.
  – Bevallen. Ik ben 38w zwanger 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.