PERSOONLIJK

Mijn Ultieme Bucket List!

12 maart 2015

bucket list

Ik vind zelf dat ik een heel leuk leven heb en volop leuke dingen doe. Maar er blijven altijd dingen over die ik ‘ooit nog eens wil doen’. Ik deed lang, heel lang geleden al eens mee met het Day Zero Project. Dat houdt in dat je jezelf 101 doelen stelt die je vervolgens in 1001 dagen probeert te behalen. Hoewel ik goed op weg was, bleken mijn doelen binnen de gestelde tijd iets te ambitieus en faalde de missie jammerlijk.

Maar doelen heb ik nog steeds en stiekem houd ik nog altijd een lijstje bij met dingen die ik ooit in mijn leven nog eens wil doen. Ik denk ook echt dat je je doelen eerder verwezenlijkt door ze voor jezelf op papier te zetten. Er een (te) strenge tijdslimiet aan verbinden (zoals bij Day Zero) werkt voor mij niet. Ik heb nog een heel leven voor me en wil de dingen doen wanneer ik voel dat het er tijd voor is. Wanneer ik er echt aan toe ben.

Om me nog meer aan mijn doelen te conformeren en jullie er deelgenoot van te maken, besluit ik ze te delen op mijn blog. Heb ik een doel behaald, dan zal ik daar verslag van uitbrengen in de vorm van een artikel of video en vink ik het emmertje af. Ik ben vrij de lijst aan te vullen wanneer ik dat wil. Behaalde doelen blijven er altijd op staan.

Dit geeft me weer een flinke dosis nieuwe energie om nieuwe dingen te doen!

 

Heb jij ook een bucket list?

17 Comments

 • Reply Seline 12 maart 2015 at 09:48

  leuke bucketlist! Ik zou ook graag eens leren naaien, lijkt me echt tof als je dat goed kan.

 • Reply marjon 12 maart 2015 at 10:36

  Een een leuke bucketlist zeg! Staat van alles tussen. Hopelijk gaat alles lukken!

 • Reply Manon 12 maart 2015 at 11:57

  Leuk om te zien! Wij gaan dit jaar met z’n drietjes naar Texel, vakantie vieren, heb er zoveel zin in!

 • Reply Jamey 12 maart 2015 at 12:02

  Leuke list! Mocht je ooit deel gaan nemen aan de nijmeegse vierdaagse zal ik aan de zeikant voor je juichen! 😉

 • Reply Bianca 12 maart 2015 at 12:19

  Wat een leuke bucketlist!

  Voor mij zijn vooral herkenbaar een keer de halve marathon lopen, een broertje of zusje voor mijn zoontje Jason, deelnemen aan de Nijmeegse vierdaagse, mijn eigen webshop openen, en een EHBO cursus voor kinderen volgen.

 • Reply kiki 12 maart 2015 at 12:30

  leuke bucketlist!!!! hET GAAT JE VAST EN ZEKER LUKKEN!!! 🙂 😉

 • Reply Nanda 12 maart 2015 at 12:53

  Oeh! Leuke lijst. Ik wil best mee naar Pinkpop en Texel.

 • Reply Kim 12 maart 2015 at 16:30

  Handig zo’n lijstje! Ik denk echt dat het je een duwtje in de rug gaat geven 🙂

  Een keer een artikel gepubliceerd hebben in een tijdschrift lijkt mij ook een droom.

 • Reply angelique 12 maart 2015 at 18:48

  leuke bucketlist

 • Reply Lieke 12 maart 2015 at 20:03

  Leuke bucketlist! Ikzelf heb er geen* in iedergeval niet op papier. Er zijn genoeg dingen die ik nog wil doen maar nog nooit opgeschreven.

  Liefs lieke
  Http:// robust-posch.blogspot.nl

 • Reply cindy 12 maart 2015 at 22:20

  Nee heb eigenlijk geen bucket list maar van die van jou krijg ik wel enorm zin om er ook een te maken. Plus er staan best wel veel op de jouwe die ikzelf ook neer zou zetten 🙂

 • Reply Kelly 12 maart 2015 at 22:43

  Veel dingen zullen vast lukken! Ik heb ook een paar dingen die op jouw list staan die ik ook zou willen doen zoals: EHBO cursus voor kinderen, zonder vliegangst op vakantie en een broertje/zusje voor mijn zoon. Daarnaast wil ik graag verhuizen, het liefst dicht bij mijn ouders. Mocht dit niet lukken wil ik graag mijn huis verbouwen. Andere kleuren, nieuwe vloer etc.

 • Reply Tamara 13 maart 2015 at 00:19

  leuke lijst!! Mooie doelen. Ben benieuwd hoe je zonder vliegangst naar New York wil aanpakken 🙂

  EHBO cursus voor kinderen volgen wil ook graag. Daarnaast wil ik graag verder dan Europa 2 weken vakantie, nog een aantal stedentrippen maken zoals ook New York, maar ook kleine dingen zoals dansen met Zoë in de regen en ik zag pas iets leuks, dat Zoë een aantal dagen mag beslissen wat ik aan mag trekken

 • Reply Jinnie93 13 maart 2015 at 02:41

  Wat een leuke lijst en ook op een hele leuke manier opgeschreven! Hele mooie goals zijn het ook, jij komt er vast wel! 🙂

 • Reply Het Sushimeisje 13 maart 2015 at 15:28

  Ik heb ook een bucketlist (prive) gemaakt. Eigenlijk zou er een app moeten zijn waardoor het bijhouden hiervan overzichtelijker zou worden. Het zou ook handig zijn als je af en toe een melding kreeg. Dan is de kans misschien groter dat je meer dingen van de lijst afstreept.

 • Reply Susanne 19 maart 2015 at 10:59

  Leuk!
  Een tip voor de EHBO cursus; ik heb het vorig jaar gedaan en kreeg het helemaal vergoed door de zorgverzekering. Dan hoeft dat iig geen belemmering te zijn 🙂

  • Reply Monique 19 maart 2015 at 11:49

   Echt waar? Maar dan heb jij vast een aanvullende zorgverzekering? Kan me niet voorstellen dat de basisverzekering zoiets vergoedt… Maar alsnog goed om te weten! Heb jij een speciale cursus EHBO voor kinderen gedaan?

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.