PERSOONLIJK

Mijn 31e verjaardag!

8 maart 2016

verjaardag1

Afgelopen zaterdag werd ik 31 jaar. Sjonge wat vliegt de tijd. Zo word je 30 jaar en zo vier je alweer je 31e verjaardag! Toch vond ik het dit jaar minder shocking dan toen ik van twintiger naar dertiger ging. Aan die 30 was ik inmiddels wel gewend en 31 is immers nog steeds echt heel erg begin dertig. Toch?

Toen ik net wakker was, kwamen Lise en M me verrassen met het zingen van ‘Lang zal ze leven’. Hoewel we met Lise zo goed geoefend hadden en ze het de afgelopen dagen wel twintig keer uit zichzelf zong, vond ze het nu wat spannend en dook ze achter mijn kaptafel 🙂 Om het daarna helemaal goed te maken met een dikke verjaardagskus en -knuffel. Ik kreeg van Lise een mooie tekening en een prachtig bosje bloemen. M had bij de bloemist gevraagd om een ‘bosje bloemen van het formaat dat een peuter zou kunnen geven’. Hoe geniaal! De bloemist vond het ontzettend leuk om dat bosje samen te stellen en zeg nou zelf, is het niet prachtig geworden?

verjaardag2

verjaardag3

We deden Lise haar feestjurk aan, ik trok mijn (bijna) nieuwe kleren uit de kast en toen ’s middags de familie er was, konden de kaarsjes worden uitgeblazen en voelde ik me écht jarig.

Het feestje was van 14:00 tot 00:00 uur. De mensen die we hadden uitgenodigd mochten zelf weten wanneer ze kwamen en voor de mensen die er rond etenstijd nog (of al) waren, hadden we soep en broodjes ingeslagen. Ik hoopte op een goede spreiding van het bezoek, maar rond een uur of vier ’s middags was er een duidelijke piek en was het DRUK. Maar ondanks dat, was het wel enorm gezellig en heb ik genoten van ‘mijn’ dag!

verjaardag4

Hoewel niet het belangrijkste, heb ik ook hele leuke cadeautjes gekregen! Omdat M vier dagen na mij jarig is, besloten we elkaar niets te geven maar samen iets leuks te gaan doen. En niet zomaar iets… We gaan volgend weekend met z’n tweetjes naar de musical Beauty & The Beast in Scheveningen, inclusief overnachting in het Kurhaus.

Verder kreeg ik een heerlijk verwenpakket, losse thee en een theezeefje, het vriendenboek voor grote mensen, een powerbank, tijdschriftabonnement, dé popcorn lipscrub van Lush, handzeep van Rituals, een prachtige orchidee, een ingelijst zelfgemaakt portret van mij en Lise, een restaurantbon en nog veel meer… Ja, ik ben goed verwend!

Vier jij je verjaardag ook altijd?

4 Comments

 • Reply Janske 8 maart 2016 at 09:49

  jazeker, dat is en blijft toch een bijzondere dag 🙂 Wat ben je goed verwend zeg en dat bosje bloemen is inderdaad erg mooi! Wat zagen jullie er beiden mooi uit trouwens 🙂 twee knappe dames!

 • Reply Vlijtig Liesje 8 maart 2016 at 11:40

  Gefeliciteerd met je 31ste verjaardag!

 • Reply Nathalie 8 maart 2016 at 14:11

  Dubbel feest. Proficiat!

 • Reply Farah 8 maart 2016 at 23:53

  Gefeliciteerd!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.