FEESTDAGEN PERSOONLIJK PSYCHE

Liefde is…

14 februari 2015

sandalen

Je weet vast wel wat voor dag het vandaag is… Valentijn! Altijd als ik aan Valentijn denk, moet ik terugdenken aan de tijd dat ik nog op de middelbare school zat. Je kon dan anoniem een kaartje of roos naar een medeleerling laten sturen. Die werden dan in de klas uitgedeeld. Hilarisch was dat altijd! Ik weet nog dat ik eens een kaartje van m’n broertje kreeg. Zo lief!

Eigenlijk is Valentijn alleen echt leuk als je stiekem verliefd bent op iemand, of iemand op jou. Hoe spannend is het om een kaartje te krijgen waar geen naam op staat? Dat je nog weken loopt te gissen van wie dat toch moet zijn geweest… Of juist dat je zelf iemand een kaartje hebt gestuurd en hoopt dat het kwartje valt.

Ik verwacht dit jaar geen kaarten op de deurmat. Wel heb ik de liefste man van de wereld en samen hebben wij de mooiste en liefste dochter. Wat kan ik me nog meer wensen? Overigens heb ik wel wat voor M gekocht. Ik liep van de week toevallig een boekhandel binnen en stuitte toen op het boekje ‘Ik heb je lief’ van Toon Hermans. Op de uitnodiging van ons trouwfeest hebben we een versje van hem gebruikt en dat bleek in dit boekje te staan. Perfect cadeautje dus lijkt mij.

IMG_9880

Deze Valentijnsdag zal voor ons vooral in het teken staan van Carnaval. We gaan straks Lise halen bij opa en oma en gaan dan met z’n drietjes naar de optocht kijken. Lise zal er al veel meer van meekrijgen dan vorig jaar, dus ik ben heel benieuwd wat ze ervan vindt!

Verras jij iemand deze Valentijn? Of ben je zelf verrast?

5 Comments

 • Reply angelique 14 februari 2015 at 08:53

  Wat lief! Wij zouden ook niet aan Valentijnsdag doen maar ik heb mn vriend een kaart gestuurd waarop staat hoe dankbaar ik ben voor het afgelopen half jaar. Hopelijk krijgt hij het op tijd binnen want hij moet vanmiddag voetballen en daarna komt hij gelijk hierheen. Ik ga ook nog een chocoladecake voor hem maken in de vorm van een hartje. Gewoon iets kleins even iets extra’s vandaag

 • Reply Joyce 14 februari 2015 at 09:20

  Lief! Wij doen niet aan Valentijnsdag haha! Vinden het beide onwijs commercieel en hebben het gedurende onze relatie (8,5 jaar) nooit gedaan.

 • Reply Tamara 14 februari 2015 at 12:27

  Ik mocht uitslapen hihi maar dat komt eerder omdat ik nog steeds ziek ben denk ik. Leuk het gedichtenboekje!!

 • Reply Mieke 14 februari 2015 at 14:48

  Het heeft toch altijd wel wat he, valentijnsdag.
  Heel veel plezier bij de optocht!

 • Reply Wytske 14 februari 2015 at 22:13

  Wij doen er niet aan, maar dit is wel een erg lief cadeautje! Omdat het een speciale betekenis heeft.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.