PERSOONLIJK

Ik ben jarig! Help je Moonoloog te verbeteren?

5 maart 2018

Het is vandaag 5 maart en dat betekent dat ik jarig ben! Ik ben vandaag 33 jaar geworden. Grappig hoe je je weer een beetje een klein meisje voelt als je door de ogen van je dochter naar je verjaardag toeleeft. ‘Morgen is het feest hè mama?’, zei ze gisteren een paar keer. Er werd ook in het geheim geknutseld, dus ik ben heel benieuwd waarmee ik vandaag verrast zal worden… En wie jarig is trakteert, toch? Daarom staat deze hele maand in het teken van mijn verjaardag. Ik kan alvast verklappen dat er sowieso twee toffe winacties aankomen.

Zelf vond ik het dit jaar maar moeilijk wat ik graag voor mijn verjaardag wilde hebben. Blijkbaar heb ik alles wat ik leuk vind al, of heb ik gewoon minder behoefte aan (nieuwe) spullen dan vroeger? Vanavond komen mijn ouders, tante en broertje langs om het klein te vieren. In mei houden M en ik samen een barbecuefeest voor onze verjaardag (en misschien ook wel voor mijn afstuderen, waaah!). Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en beviel zo goed dat we het dit jaar weer doen. Ik kijk er nu al naar uit!

Mag ik je om een gunst vragen?

Aangezien ik vandaag jarig ben en de laatste tijd druk bezig ben mijn blog te optimaliseren, wil ik jou vandaag graag om een gunst vragen. Ik zou namelijk heel graag wat meer inzicht willen in wat jij als lezer leuk vindt om te lezen hier op Moonoloog. En ook wat je misschien nog mist of waar het anders moet. Dat is super waardevolle informatie voor mij. Met behulp van die informatie kan ik mijn artikelen namelijk nog beter afstemmen op wat jij graag leest of waar jij naar op zoek bent. Ik heb een kort vragenlijstje gemaakt bestaande uit 10 vragen. En ik zou het heel, héél lief vinden als je het voor me in wilt vullen. Het kost je een minuut of twee en je helpt me er enorm mee! De vragen met een sterretje ervoor zijn verplicht, de andere mag je eventueel overslaan.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers
 

Alvast super bedankt en veel liefs! Als het kon zou ik jullie vandaag allemaal trakteren op een lekker stukje taart…

7 Comments

 • Reply Simone 5 maart 2018 at 09:34

  Van harte gefeliciteerd! Fijne dag!

 • Reply Erica 5 maart 2018 at 10:37

  Gefeliciteerd!!
  Ik heb de lijst voor je ingevuld. Ik mis de optie: “minder dan een half jaar” bij de eerste vraag. Dat is op mij van toepassing namelijk 🙂
  Fijne dag vandaag.

 • Reply Fleur 5 maart 2018 at 14:46

  Wat grappig! Ik ben ook jarig vandaag (wel iets ouder geworden)! Gefeliciteerd dus en is het zonnetje niet een mooi cadeautje 🙂

 • Reply Charlotte 5 maart 2018 at 15:01

  Hieperdepiep hoera! Enne ik heb hem voor je ingevuld! X

 • Reply Mijntje 5 maart 2018 at 15:32

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Monique!
  Nog vele gezonde en gelukkige jaren + blogjaren toegewenst.
  Ik heb hem ook ingevuld hoor.
  Groetjes en liefs, Mijntje.

 • Reply Anniek 5 maart 2018 at 16:52

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk een stralende dag gehad. Ik zou je heel graag helpen maar heb eigenlijk je blog te weinig bezocht om een waardevolle mening te formuleren. Hoop dat je veel respons krijgt van je lezers, dat is altijd leuk!

 • Reply Marian B 9 maart 2018 at 09:33

  Nog gefeliciteerd, hopelijk heb je een fijne dag gehad!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.