BLOGGEN PERSOONLIJK

Hieperdepiep… hoera! Moonoloog is mijn bedrijf!

1 oktober 2017

Vandaag is het 1 oktober 2017. Wat voorheen geen bijzondere datum was, is het voor mij vanaf nu wel. Het is namelijk de dag dat mijn blog officieel mijn bedrijf is geworden. Iets wat ik lange tijd niet voor mogelijk hield en lang voor me uit heb geschoven is nu dan toch werkelijkheid geworden. 

Vorige week liet ik in mijn weekoverzicht al doorschemeren dat er deze week iets spannends te gebeuren stond. En afgelopen vrijdag was het dan zover. Om half elf moest ik me melden bij de Kamer van Koophandel. Thuis had ik online het meeste voorwerk al gedaan, dus het was eigenlijk alleen nog een kwestie van gegevens controleren en handtekeningen zetten. Twintig minuten later stond ik buiten, met in mijn handen een mapje met papieren en op mijn gezicht een grote glimlach. En dat was niet omdat het zonnetje zo lekker scheen!

Dankbaar

Nee, het was vooral een glimlach van dankbaarheid. Dat ik iets mag doen wat ik zó ontzettend leuk vind dat het me nauwelijks moeite en energie kost, namelijk schrijven. En dat ook nog eens voor een geïnteresseerd en enthousiast publiek: jullie! Dat merken en bedrijven me steeds beter weten te vinden en ik voor enorm leuke events word uitgenodigd. Om jullie er vervolgens via dit medium over te informeren. Dat is toch geweldig?! En dan heb ik het nog niet eens over de leuke contacten met collega bloggers die ik in de loop der jaren heb opgedaan en de vriendschappen die zijn ontstaan.

Los van het plezier dat ik heb in het bloggen (wat zeker zo zal blijven!) zit er ook een zakelijke, commerciële kant aan. Bloggers en andere social influencers worden (gelukkig) steeds serieuzer genomen door bedrijven. En dat betekent dat er mooie kansen liggen als je je ogen open houdt en kansen durft te grijpen. De afgelopen maanden ben ik daar achter de schermen al wat serieuzer mee bezig. En naast het bloggen kost dat tijd. Tijd die ik er met alle liefde in stop, maar wat eigenlijk geen (uit de hand gelopen) hobby meer genoemd kan worden. Voor mijzelf is het daarom niet meer dan logisch de stap te nemen Moonoloog in te laten schrijven bij de KvK. Wat nu dus is gebeurd!

Overigens hoef je niet bang te zijn dat er vanaf nu inhoudelijk veel gaat veranderen hier. Dat is zeer zeker niet de bedoeling. Ik noem het niet voor niets een lifeblog. De dingen waarover ik schrijf staan dicht bij me en wanneer ik via een samenwerking een opdracht aanneem probeer ik altijd de link te maken met mijn eigen leven. Bovendien herken je een blogpost waarvoor ik betaald heb gekregen altijd doordat er ‘samenwerking’ boven staat en geef ik het ook altijd aan wanneer ik producten heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Ik wil degenen die mij via Instagram massaal feliciteerden met deze voor mij toch best grote stap alvast enorm bedanken. Jullie zijn lieverds!

Vanwege dit heuglijke nieuws komt de Snapshot Sunday van deze week iets later online dan je gewend bent. Namelijk vanmiddag om 15:00 uur.

12 Comments

 • Reply Nicole 1 oktober 2017 at 06:35

  Jeeeeeh! Zo leuk dat wij vanaf vandaag beide ingeschreven staan met onze blogs.. Jij ook gefeliciteerd!!

 • Reply Charlotte 1 oktober 2017 at 07:50

  Joehoe! Gefeliciteerd meis!!

 • Reply Joyce 1 oktober 2017 at 08:43

  Jij ook, wat leuk! GEfeliciteerd met deze grote stap!

 • Reply Jacqueline 1 oktober 2017 at 09:45

  Wat leuk, jij ook al. Gefeliciteerd!

 • Reply Janske 1 oktober 2017 at 11:45

  Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! Ik ben vooral benieuwd naar wat er precies veranderd wanneer je ingeschreven staat… Leuk onderwerp voor een artikel 😉

 • Reply Fleur 1 oktober 2017 at 15:20

  Wat ontzettend tof! Gefeliciteerd en geniet vooral van het feit dat je van je hobby je baan hebt weten te maken! Verdiend!

 • Reply Marguerita 1 oktober 2017 at 16:41

  Van harte!

 • Reply Maaike 1 oktober 2017 at 17:48

  Wat leuk zeg! Gefeliciteerd!

 • Reply Christa 1 oktober 2017 at 20:44

  Gefeliciteerd, super gaaf!
  Hoop het ook ooit eens te doen. Heel veel succes toegewenst.

  • Reply Monique 6 oktober 2017 at 11:13

   Mooi doel om na te streven! Gaat jou zeker ook lukken 🙂 Dankjewel!

 • Reply Joke 2 oktober 2017 at 11:44

  Proficiat en veel succes! 😀

 • Reply Rory 28 oktober 2017 at 16:08

  Super!!! Ik reageer wat laat, maar daarom niet minder gemeend 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.