PERSOONLIJK

Happy Mama Days Challenge – Week 3

22 september 2014

week3

Wie op de officiële startdatum (1 september) begonnen is, is vandaag precies drie weken bezig met de Happy Mama Days Challenge. Dat betekent dat we er 20%, ofwel 1/5 van de challenge op hebben zitten. Gaat hard! Ik merk dat het bij mij al echt in m’n systeem zit. Nu maak ik sowieso door de dag heen veel foto’s, maar ik denk sneller op bepaalde momenten: ‘dát wil ik vastleggen voor de challenge!’.

En daarmee samen komt natuurlijk het bewuster stilstaan bij de geluksmomentjes die er elke dag zijn, ondanks dat het leven soms druk en chaotisch is. Ik ben heel benieuwd hoe de andere deelnemers dit ervaren.

Mijn fotoreeks van de afgelopen week laat het wel zien: het was genieten van een heerlijke nazomer! Ik had een dagje quality-time met M, omdat we een dag met z’n tweeën naar de Efteling gingen. En ik zag na dik twee weken m’n ouders weer, omdat ik bij ze op bezoek ging in Zeeland. Stuk voor stuk fijne momentjes die ik weer helemaal herbeleef als ik eraan terugdenk.

Mijn favoriete foto van de afgelopen week is die van mijn vader met Lise op z’n schouder. Ik maakte hem woensdag toen we in Zeeland op het strand zaten en net even naar de zee waren gelopen. Ik vind de band tussen grootouders en kleinkinderen altijd erg bijzonder. In het geval van mijn ouders misschien nog wel extra, omdat Lise hun eerste kleinkind is. Ik vind het een prachtig plaatje 🙂

Ik ben heel benieuwd hoe het de andere deelnemers vergaat! Laat je het me weten in een reactie onder dit artikel? Heel veel succes en plezier de komende week weer!

2 Comments

  • Reply Deirdre 24 september 2014 at 21:21

    Leuk ik wil ook meedoen! Waar kan ik meer info vinden? 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.