FAVORIET OP VRIJDAG PERSOONLIJK

Friday Favourites #2

18 januari 2013

De laatste week voor mijn examen Biopsychologie begon op maandag met het afmaken van mijn huge samenvatting en het uitprinten daarvan. 47 pagina’s, help.

Ook werd het winter (als in: enorm koud). Vooral nadat er dinsdag een behoorlijke hoeveelheid sneeuw viel. Als echte sneeuwliefhebber besloot ik daar natuurlijk meteen van te profiteren. Zo maakte ik een sneeuwpop en nam ik donderdag de hond van mijn ouders op ‘sleeptouw’ voor een anderhalf uur durende wandeling in de sneeuw!

Donderdag kon ik ook de labelmaker ophalen die mijn vader voor me kocht. Ik wilde al heel lang zo’n ding hebben en zag laatst dat hij bij de Aldi voor een prikkie te koop was. Ik hou gewoon van een opgeruimd en georganiseerd huis. En nee, ik ga heus niet alles labelen 😉 Maar voor dozen, voorraadpotten en dergelijke vind ik het een uitkomst!

Donderdagmiddag deed ik, nadat ik de hond terugbracht, meteen boodschappen. Ik kon maar niet bedenken wat ik die avond voor lekkers op tafel kon toveren, dus besloot ik mijn inspiratie van medeblogger Annemerel te halen. Haar ‘signature’ risotto was goed gelukt en smaakte heerlijk! Mocht je ook een poging willen wagen, het recept vind je hier.

Na het eten keken we de derde aflevering van Wie is de Mol en gingen we naar de open dag van een salsacafé hier in de stad en schreven ons in voor een niveau 1 cursus ‘Bachata’. Salsa hebben we al eens gedaan, dus ik wilde graag eens een andere Latijnse dansvorm proberen. Volgende week is onze eerste les, dus dan kan ik je daarover vast meer vertellen!

Fijn weekend!

2 Comments

  • Reply Simone 19 januari 2013 at 00:55

    Wat een leuke foto’s! Salsa lijkt me ook super leuk! Ik heb wel alle stijldansen gedaan, maar salsa nog nooit geprobeerd! Ik ben benieuwd hoe je het vindt!

  • Reply Mieke 19 januari 2013 at 10:53

    Oh, dat lijkt me zo leuk, samen op salsa! Helaas heb ik een a-ritmische man die een hekel heeft aan dansen. 😉 Ben erg benieuwd naar hoe jullie Bachata vinden!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.