PERSOONLIJK

Favoriet op Vrijdag #4

30 maart 2018

Favoriet gezelschapsspel: Escape Room The Game

We hadden het al sinds de kerstdagen in huis, maar het is er niet eerder van gekomen het te spelen: Escape Room The Game. Nu heb ik zelf dus nog nooit een escape room gedaan (wil ik trouwens wel heel graag eens doen!) dus ik wist totaal niet wat ik me bij dit spel voor moest stellen. Samen met M, mijn broertje en zijn vriendin hebben we het vorige week zaterdagavond gespeeld. Er zitten vier verschillende ‘avonturen’ in de doos en wij gingen voor ‘Virus’. Het spel had ons een uur lang in zijn greep. De tijd tikte en ondertussen kraakten wij onze hersenen om de puzzels op te lossen. Het was echt enorm leuk om te doen! Ik vond het vooral heel leuk dat je, in plaats van tegen elkaar te spelen juist met elkaar naar een gezamenlijk doel werkt. Hou je van spelletjes en wil je eens wat nieuws proberen, dan vind ik dit spel zeker een aanrader!

Favoriete verzorgingsproduct: Dermalogica Sound Sleep Cocoon *

Dermalogica heeft een nieuw gezichtsverzorgingsproduct. De sound sleep cocoon nachtgel-crème transformeert je huid terwijl je slaapt. Klinkt goed toch? Ik mocht deze crème als een van de eersten proberen. Ik heb hem nu sinds twee weken in gebruik en ik ben verslaafd! De crème is rijk en tegelijk heel licht op je huid. Als ik de crème net heb aangebracht laat hij een dun laagje achter op mijn huid, maar als ik ’s ochtends wakker word is dat er helemaal ingetrokken en voelt mijn huid super zacht en verzorgd aan.

Waar ik wel een beetje aan moest wennen is de geur van het product. Door essentiële oliën van Franse Lavendel, Sandelhout en Patchoeli is deze best aanwezig. Maar toen ik er na een paar dagen aan gewend raakte begon ik hem te waarderen en nu vind ik het zelfs een rustgevend geurtje zo voor het slapengaan.

De flacon vind ik mooi, maar ik had in eerste instantie niet helemaal begrepen hoe ik hem moet gebruiken. Ik was namelijk uit alle macht aan het proberen de twee helften van elkaar los te trekken. Zonder succes. Uiteindelijk kwam ik erachter dat je de deksel een stukje moet draaien. Door er vervolgens op te drukken werkt het als een pompje. Heel hygiënisch en fijn in dosering. Als je eenmaal weet hoe het werkt dan. Een flacon bevat 50 ml en kost €99,90. Zeker niet goedkoop, maar een mooi luxe product dat echt iets doet voor je huid.  ⠀

Favoriete ontdekking: Pinterest

Nou ja ‘ontdekking’… Misschien kan ik het beter ‘verslaving’ noemen. Het begon allemaal met het moment dat ik besloot dat mijn Pinterest account eens nieuw leven in geblazen moest worden. Het was er, maar ik deed er eigenlijk niet zoveel mee. Ik begon eigenlijk vooral uit zakelijk oogpunt wat artikelen te zoeken over het gebruik van Pinterest voor bloggers en kwam in een zee van informatie en tips terecht waar je U tegen zegt. Daar ben ik dus nog wel even zoet mee. Maar waar ik vooral enthousiast van werd is het opschonen van mijn borden, het aanmaken van nieuwe en het zoeken naar passende pins. Pinterest is echt enorm verslavend als je er eenmaal mee bezig bent. Groot voordeel vind ik ook nog eens dat je het makkelijk ‘even tussendoor’ kunt doen. Binnenkort ga ik eindelijk mijn lente capsule wardrobe inrichten en daarvoor ben ik nu vooral op Pinterest inspiratie aan het opdoen.

Favoriet leesvoer: Oorsprong van Dan Brown

Ik gaf mijn vader dit boek cadeau met de feestdagen. Toen ik een poosje geleden mijn vorige boek uit had en op zoek was naar nieuw leesvoer vroeg ik hem of ik het mocht lenen. En sindsdien ligt Oorsprong van Dan Brown dus op mijn nachtkastje. Meestal ben ik, als ik eenmaal naar bed ga, te moe om nog heel lang te lezen en lees ik dus ‘maar’ een hoofdstuk per dag. Maar dit boek had me vanaf de eerste bladzijde in zijn greep! Ik heb tot nu toe alle boeken van Dan Brown gelezen en vind ze stuk voor stuk aanraders. In dit boek ben ik nog niet zo heel ver, maar ik vind gewoon dat hij niet in dit favorietenlijstje mag ontbreken.

Heb jij de afgelopen tijd een boek gelezen dat je echt een aanrader vindt? Laat het me weten, want ik ben altijd op zoek naar fijn nieuw leesvoer!

2 Comments

 • Reply Paula 30 maart 2018 at 07:09

  Er zit een hele leuke escape room op Stratumseind (thema CSI) die ik je sowieso durf aan te raden. Doen! Is echt heel leuk!

  • Reply Monique 30 maart 2018 at 12:06

   Oh dat wist ik niet, wat leuk! Bedankt voor de tip 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.