PERSOONLIJK VIDEO

Oproep: Ask me anything – The summer edition

3 juli 2015

askme

Wat wilde je mij altijd al vragen? Of schiet je ineens een leuke vraag te binnen? Dan is nu je kans om hem te stellen! Natuurlijk mag je me altijd vragen stellen, hier op mijn blog, op social media, of via mail, maar als je je vraag onder dit artikel stelt, heb je kans dat ik ‘m binnenkort beantwoord in een video!

Ik heb al eerder ‘ask me anything’-video’s gemaakt (klik) en omdat er vaak zulke leuke, originele vragen gesteld worden, leek het me leuk om weer eens een editie op te gaan nemen. Maar daar heb ik natuurlijk wel een boel splinternieuwe vragen voor nodig! Daarom hierbij een oproep.

The summer edition

Zoals je misschien al in de titel zag en de creatieve foto die ik bij dit artikel maakte, heb ik deze editie in een zomers jasje gehesen. Ik zou het leuk vinden als jullie vragen zo mogelijk betrekking hebben op de zomer. Maar wees niet getreurd, het is geen must! Ik zal in de video zowel zomerse als ‘normale’ vragen beantwoorden.

Heb je al een prangende vraag in je hoofd die je me graag zou willen stellen? Wacht niet langer en stel ‘m in een reactie op dit artikel. Als ik voldoende vragen heb verzameld ga ik filmen en vind je even later de video hier op mijn blog! Heel veel succes!

Ik heb trouwens ook een vraag voor jou: Wat vind jij het allerleukst aan de zomer?

2 Comments

 • Reply Nathalie 3 juli 2015 at 23:08

  Het leukste aan de zomer vind ik de vakanties, kinderen hebben dan vrij en dan hebben we samen veel tijd om leuke dingen te doen.

  Hoeveel tijd besteed jij gemiddeld om een blog te schrijven ? En waar haal je de inspiratie ? Ik ben bij toeval op jouw site terechtgekomen en vind de meeste blogs reuze interessant. Super.

 • Reply Solange 5 juli 2015 at 18:28

  Welke scholen/studies heb jij gedaan? En Michiel?
  Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.