PERSOONLIJK VIDEO

400 YouTube subscribers!

23 mei 2014
followers

Bron: Weheartit.com

Ik kijk gedurende de dag een aantal keer op YouTube. Niet alleen om video’s van anderen te kijken (wat ik overigens super leuk en verslavend vind om te doen!), maar bijvoorbeeld ook om te zien of er nieuwe reacties zijn op mijn eigen video’s.Zo nu en dan bekijk ik wat uitgebreider de statistieken en ook of er nieuwe abonnees bij zijn gekomen. En de mijlpaal waar ik al een aantal dagen tegenaan zat te hikken was gisteren dan eindelijk bereikt: mijn kanaal had 400 abonnees! Inmiddels zijn er dat alweer een paar meer, maar ik vond toch dat ik even bij deze mijlpaal stil moest staan.

Ik vind het super leuk dat zich steeds meer mensen aanmelden en mijn video’s volgen. Daar doe ik het tenslotte voor en dat geeft me echt weer een boost om ermee door te gaan. Bedankt daarvoor dus!!!

En nu is het natuurlijk op naar de 500. Herinneren jullie je nog dat ik een winactie heb georganiseerd voor wanneer ik de 500 abonnees heb gehaald? Houd het goed in de gaten, want dat gaat nu vast niet lang meer duren!

Schermafbeelding 2014-04-28 om 21.26.58

2 Comments

 • Reply Marcella 23 mei 2014 at 20:37

  Hé, wat goed zeg! Knap, gefeliciteerd!

 • Reply Nicole 26 mei 2014 at 10:58

  Ooh gefeliciteerd!
  Ik bekijk juist helemaal amper filmpjes. Komt omdat ik het al bijna een dagtaak vind om de blogjes bij te houden… 😛

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.