OVER MIJ

Wat leuk dat je graag wat meer over mij wilt weten! Ik ben dus Monique en met 1985 als geboortejaar maakt mij dat 30something. Ik ben in 2011 getrouwd met Michiel. Samen hebben we een dochter, Lise, die in november 2013 is geboren en in oktober 2016 maakte zoon Quinn ons een gezin van vier. We wonen in het zuiden des lands, in Eindhoven.

vakantie

mijn man gaat er vandoor

Ik heb na het VWO de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Daarna heb ik vier jaar als webredacteur gewerkt.

Ik sloeg een andere weg in en besloot opnieuw te gaan studeren. Het werd HBO Toegepaste Psychologie, op afstand via Hogeschool NTI. Momenteel combineer ik de zorg voor de kinderen met mijn studie, die (gelukkig) bijna is afgerond. Ik hoop eind 2017 of begin 2018 mijn diploma in ontvangst te mogen nemen en vervolgens een leuke parttime baan te vinden.

In het beetje vrije tijd dat er overblijft sport ik graag. Ik doe aan XCO en Bodypump op de sportschool. Verder spreek ik graag af met vriendinnen, vind ik het leuk om dingen met mijn gezin te ondernemen, maar hou ik op z’n tijd ook enorm van films en series kijken. Ik lees en schrijf graag en houd van fotograferen en filmen. Verder houd ik van snelle maar gezonde maaltijden koken en ga ik graag uit eten.

moonlise

Alsof dat nog niet genoeg is, heb ik nóg een grote hobby. Je raadt het vast al… Moonoloog is de naam van mijn persoonlijke lifeblog. De naam is ontstaan omdat veel mensen in mijn omgeving mij ‘Moon’ noemen en ik, toen ik pas begon met bloggen, mijn schrijfsels beschouwde als geschreven monologen. Inmiddels is het gelukkig al veel meer een dialoog geworden! 😉 Overigens blog ik al een eeuwigheid. In het begin op weblogs en sinds 2009 op mijn eigen domein. En weet je, het verveelt me nooit en wordt eigenlijk alleen maar leuker!

Je vindt op mijn blog schrijfsels over allerlei onderwerpen, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze over mij, over mijn leven gaan. Zo schrijf ik over het moederschap, maar ook lifestyle, mode, gezondheid, tripjes, recepten en interieur vind je hier regelmatig terug. Ik vind het trouwens ook heel leuk om video’s te maken voor mijn YouTube-kanaal.

Zo. Ik hoop dat je nu een klein beetje een beeld hebt van het meisje achter dit blog. Ik ben trouwens behoorlijk actief op Facebook, Twitter en Instagram en vind het leuk als je me volgt!

Heb je een vraag, opmerking of suggestie voor mij, dan mag je me altijd een berichtje sturen! Dit kan via mijn contactformulier of je kunt rechtstreeks mailen naar monique@moonoloog.nl. Wil je graag adverteren of samenwerken, klik dan hier!