OUDERSCHAP

Wat zit er in de gratis Ouders van Nu schooltas?

30 oktober 2017

Gaat je kind bijna naar de basisschool en woon je in Nederland? Dan kun je bij Bruna de gratis Ouders van Nu schooltas ophalen. Voor Lise is het over een weekje of drie zover en daarom haalden wij vorige week alvast haar gratis schooltas op. Ik laat je graag zien wat erin zit!

Nu wekt het woord ‘schooltas’ in mijn ogen andere verwachtingen dan het tasje kan waarmaken. Het is meer een gymtasje. Maar goed… what’s in a name, right?

Vind je het leuker als je vooraf nog niet weet wat je in het tasje kunt aantreffen, dan raad ik je aan na deze alinea te stoppen met lezen en vooral niet naar beneden te scrollen. Ik heb namelijk foto’s gemaakt van de inhoud van het tasje voor diegene die daarin wel geïnteresseerd is. Gaat jouw kind bijna naar de basisschool, vraag dan hier je gratis schooltas aan! Ik kon trouwens kiezen tussen een turquoise of oranje tas en ik koos, zoals je ziet op de foto, de eerste.

Ouders van Nu Schooltas – de inhoud

Allereerst een leuk tijdschrift. Donald Duck junior! Hij ziet er wat gekreukt uit, maar dat komt omdat de baby hem te pakken had voor ik hem op de foto kon zetten… Rechts zie je een pakketje met twee stickervellen. Altijd goed!

Dit vind ik echt een leuk cadeautje. Een setje van twaalf goede kwaliteit kleurpotloden met een vormgeving die kinderen stimuleert de vingers op de juiste manier te plaatsen. Ze schijnen ook nog eens extra stevig te zijn. We hebben ze nog niet getest, maar ik heb hier goede verwachtingen van.

Er zat ook wat lekkers in de schooltas. Allereerst een zakje slurpfruit in de smaak aardbei. Lise vindt dat net zo lekker als snoep, dus dat was alvast een schot in de roos. Rechts zie je een pakje met twee aardbeiden ‘yoyo’s’, gemaakt van puur fruit. Lise heeft ze al opgegeten en vond ze lekker!

Een tasje als dit kan natuurlijk niet gratis zijn zonder sponsors. En dus zit er een heel aantal folders in. Op de folder van Bruynzeel zit een mooi potlood en in het boekje van Sprookjesboom staan verhaaltjes en zit in het midden een vel stickers.

Ik vind de tas niet enorm goed gevuld, maar de dingen die erin zitten vind ik wel goed gekozen. Het zijn in elk geval geen dingen die ergens achterin de kast belanden. En het tasje zelf kan prima dienst doen als gym- of logeertasje!

Heb jij de gratis Ouders van Nu schooltas al opgehaald en wat zat er bij jou in?

5 Comments

 • Reply Ralph 30 oktober 2017 at 07:26

  Goeie tip Monique!

  Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben de schooltas aan gaan vragen. Want hij is al lang en breed ingeschreven voor school. Boris is bijna 3,5 jaar. Maar nog net niet. Aan te vragen als je kind 3,5 jaar oud is. Hmmz, oké.

 • Reply Channa 30 oktober 2017 at 07:33

  Jamie vond het tasje toen hij hem kreeg (alweer 1,5 jaar geleden) erg leuk. De precieze inhoud weet ik niet meer, maar leek hier wel op. Vind het sowieso erg leuk dat je dit kan aanvragen.

 • Reply Wendy 30 oktober 2017 at 12:25

  Grappig! Ik wist niet dat dit er was. Noor gaat pas volgende zomer naar school (alhoewel, “pas”, haha, gaat veel te snel!) maar dan struin i tegen die tijd ook even langs de Bruna 😉

 • Reply Essma 30 oktober 2017 at 15:26

  Leuk! Ik kende dit ook nog niet, zal dan niet niet zo heel lang geleden gelanceerd zijn 😀! Fijn om je schoolgaande kind met zo’n tasje voor te bereiden!

 • Reply Gerdi - Blond&Bruin 31 oktober 2017 at 13:09

  Een cadeautje is altijd leuk! En die potloden zijn erg fijn..

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.