OUDERSCHAP

Ockyz Sweakers zwemsokken & zwemkleding (+ win!) *

11 juli 2018

Ockyz Sweakers

Vorig jaar hadden we ze voor Lise. En dit jaar wist ik zeker dat ik ze voor Quinn ook wilde. De zwemsokken, of ‘sweakers’ van Ockyz. Quinn is een ondernemend mannetje en toen we afgelopen mei met hem gingen zwemmen bij Landal Warsberg is hij een paar keer in het peuterbadje uitgegleden. Niet fijn. Voor hem, maar zeker ook niet voor mij als moeder. Leg een éénjarige maar eens uit dat hij voorzichtiger moet rondstappen in en om het zwembad… Deze vakantie zijn we beter voorbereid en gingen de zwemsokken mee in de koffer. Net als een tof zwembroekje van Ockyz dat we erbij kregen! En ik zal alvast verklappen dat ik zo’n zelfde setje (dus een paar sokken en eenmaal zwemkleding) mag weggeven aan één van jullie!

Ockyz Sweakers – wat, hoe en waarom?

We weten allemaal dat de vloer rondom een zwembad glad kan zijn. Zwembaden moeten een balans vinden tussen ruwe en gladde vloeroppervlakken. Ruwe oppervlakken zijn helaas minder hygiënisch, waardoor ze op sommige plekken niet gewenst zijn. Hierdoor blijft er een zekere mate van gevaar bestaan. Ockyz Sweakers (swimming sneakers) zijn speciaal gemaakt om je kind veilig te laten spelen bij het zwembad. Ze hebben open tenen, zijn licht van gewicht en anti-bacterieel. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar, zowel voor jongens als voor meiden en de Sweakers gaan maar liefst vier maten mee. 

Wat vinden wij ervan?

Toen we deze vakantie met z’n vieren naar het zwembad gingen, namen we de zwemsokken en het zwembroekje mee. Beide bleken gelukkig als gegoten te zitten! De sokjes horen vrij ‘strak’ te zitten. Dat vond Quinn even niet zo leuk, maar al snel had hij volgens mij niet eens meer door dat hij de sokjes aan had. Zodra hij afleiding heeft van iets anders vergeet hij dan meestal dat hij iets op of aan heeft wat hij eerst niet wilde. Zo werkt dat ook vaak bij een pet of hoedje.

De vloer rondom het zwemblad bleek inderdaad vrij glad te zijn, net als de bodem van het peuterbadje. Maar met de zwemsokken aan kon Quinn prima rondstappen zonder uit te glijden. Een hele zorg minder dus, al moesten we natuurlijk nog wel goed opletten. Voor Quinn koos ik trouwens voor Sweakers maat 23-26 in de kleurcombinatie Character Blue. Deze kosten €17,95.

Het zwembroekje is van goede kwaliteit en vind ik er leuk uitzien. Het kost €14,95. Je kunt het touwtje aantrekken om het eventueel wat strakker aan te laten sluiten. Maat 92 is voor Quinn (20 maanden) perfect en er is nog ruim plek om er een zwemluier in te dragen.

Win een set bestaande uit één paar Ockyz Sweakers & zwemkleding!

Zoals ik al aankondigde mag ik één van jullie blij maken met een zelfde set als wij hebben ontvangen.* Hoe tof is dat? Ideaal om mee te nemen op vakantie of voor een zwemuitje!

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat in een reactie op dit artikel weten dat je meedoet en welk setje Sweakers en welk zwemkleding-item voor meisjes of jongens je graag zou willen ontvangen. Maten hoef je nog niet door te geven, die ontvang ik graag persoonlijk van de uiteindelijke winnaar. Ik zou het leuk vinden als je de Facebookpagina van Moonoloog volgt. De winactie delen of iemand taggen die dit ook tof zou vinden is niet verplicht, maar vind ik wel heel lief.

*In plaats van één paar Sweakers in een design naar keuze en eenmaal zwemkleding mag je ook kiezen voor twee paar basic grey Sweakers in een maat naar keuze. Gaat je voorkeur daar naar uit, laat het me dan vooral even weten!

Meedoen kan tot en met 17 juli 2018. Op 18 juli 2018 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht. Veel succes!

Ga jij graag zwemmen met je kind(eren)?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Ockyz.

17 Comments

 • Reply Anna 11 juli 2018 at 06:21

  Ik doe mee voor de pink pump en de isa roze voor mijn dochter Julia..!

  Facebook: An Na

 • Reply Kim Pijnaker 11 juli 2018 at 07:15

  Super gaaf! Ik waag graag een gokje voor mijn dochter. Wij zijn groot fan van de sweakers, maar helaas zijn die van mijn dochter te klein. Ik zou kiezen voor de character pink en de bikini noa roze.

 • Reply Kimberley 11 juli 2018 at 07:30

  Ohhhh die lijken me handig. Wij hebben hier ook zo’n ondernemend draakje in huis Quinten en is 17 maanden. Ik zou dan ook gaan voor de Character Blue. Super gaaf!

 • Reply Ragna 11 juli 2018 at 07:47

  Wat een uitkomst! Nog nooit va gehoord maar echt perfect voor mijn waterratje! Ik doe graag mee voor de Turqoise sport en Faye Roze.
  Link naar mijn Facebook https://www.facebook.com/ragna.v.eldik

 • Reply Loes Wevers 11 juli 2018 at 08:08

  Wat een leuke actie! Ik waag heel graag een poging voor mijn kleine Thijs, die even oud is als Quinn. Ook ik zit dus met een veel geruster hart aan het zwembad als we dit mogen proberen! Ik ga denk ik voor de blue sport en de jim green of stormy green. Staat hem vast heel schattig en is ideaal om deze zomer nog lekker te genieten! Fingers crossed!

 • Reply Marian Zw 11 juli 2018 at 13:13

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, de zwembroek Storm grien vind hij heel leuk en dan moeten de character green sweakers er natuurlijk bij

 • Reply Annabel de Ruiter 11 juli 2018 at 13:25

  Wat zijn ze handig! De pink pump sweakers maat 28 en deze bikini https://www.ockyz.com/nl/meisjes/isa-bikini-blauw.html maat 116 zie ik onze Liselotte graag dragen. En mama zit dan met een gerust hart mee te spelen in het zwembad. Ook al weet ze dat ze niet mag rennen, doet ze het in haar spel toch.

 • Reply Patricia Lubbertje 11 juli 2018 at 14:47

  Ik maak graag kans op de blue sport sweakers en het faye groen badpakje. Super leuke actie zeg. Scheelt een hoop onrust als ze niet meer zo makkelijk kan uitglijden in het zwembad. Ze is al eens heel hard op haar achterhoofd gevallen, pfff wat was dat schrikken (en ik maak de hele rijd roepen: niet rennen, niet rennen…)

 • Reply Samora 11 juli 2018 at 22:30

  Super leuke aktie. Ik doe ook graag mee. Mocht ik winnen 😁.
  Dan zou ik graag 2x de basic grey willen winnen.

 • Reply Mirella 12 juli 2018 at 15:50

  Ik doe mee! Ik heb twee zoontjes dus zou gaan voor 2xde basic grey. Kunnen ze samen veilig het peuterbadje onveilig maken!

 • Reply anita 12 juli 2018 at 16:27

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes voor 2x basic grey sweakers in maat 27/30 en 35/38

 • Reply Joyce van Dorp 13 juli 2018 at 10:18

  Leuk! Wij zwemmen graag met de meiden, maar vind die gladde vloer altijd wel spannend. Het liefst geef ik mn meiden allebei een handje :).
  Deze zwemsokken zouden ideaal zijn (kleur: character roze). Bikini liz roze vind ik ook erg leuk voor een van mijn dochters! Ik volg je op fb en zal nog even een vriendin taggen 🙂

 • Reply Marian B 13 juli 2018 at 14:41

  Mijn zoontje is een echte brokkenpiloot, dit lijkt me wel handig voor hem. Ik zou gaan voor de groene (character green) maat 27-30 en de zwemboek Storm groen in maat 122.

 • Reply Chantal Obbink 13 juli 2018 at 15:27

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Het lijkt me echt zo ideaal 👍 de blue sport sweakers in combinatie met de zwembroek jimm oranje vind hij erg mooi👍 Duimen en wie weet….

 • Reply Lindsey roosen 13 juli 2018 at 19:27

  Wat een leuke winactie! De character blue en de super hippe gele zwembroek voor mijn zoontje van 4 zou ik geweldig vinden! Ik doe graaaaag mee want dit lijkt me super handig voor mijn ren-grage boy!

 • Reply Iriz 14 juli 2018 at 08:11

  Wauw. Die sokjes zouden echt geweldig zijn voor onze ondernemende dreumes dochter, ij vind de pink pumps zoooooo leuk. En de blauwe storm zwembroek voor haar broer is ook echt te gek, dus ik doe heel graag mee

 • Reply Kristel Gubbels-Daemen 15 juli 2018 at 08:47

  Super fijne winactie. Lijkt me heel erg fijn voor onze dochter Noor. Pink pump en Liz roze

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.