OUDERSCHAP

Negenmaandenbeurs 2018 | Wat is er te doen?

19 februari 2018

Het aftellen is begonnen! Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het gaat de Negenmaandenbeurs 2018 officieel van start. Ik ga dit jaar voor de derde keer en heb er ontzettend veel zin in! Ben jij van plan ook te gaan dan heb ik alvast voor je op een rij gezet wat er zoal op de beurs te doen is dit jaar. Ook zet ik een aantal tips en niet te missen acties én praktische info op een rij. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch?

Negenmaandenbeurs 2018 – wat is er te doen?

Feestelijke opening door Kim Kötter

Op woensdag 21 februari wordt de beurs om 10:45 uur feestelijk geopend door Kim Kötter, waarbij 15 baby’s samen het vrolijkste babyschilderij van Nederland maken.

Mama Masterclasses

Schuif aan en leer tijdens de Mama Masterclasses van alles over eerste hulp bij kinderongevallen, het geven van borstvoeding, babytaal, zwangerschap en je werk, de eerste hapjes en nog veel meer.

Negenmaandenbeurs Villa

Nieuw dit jaar is de Negenmaandenbeurs Villa, waar je alle producten vindt die genomineerd zijn voor de Baby Innovation Award. Verder vind je er de Expert Lounge, Papaklas Lounge, Mama Masterclasses, Geboortekaartjes Straat, workshops en je kunt er zelfs een 3D- of 4D-echo laten maken.

Peuterplein

De Negenmaandenbeurs alleen interessant als je zwanger of net bevallen bent? Welnee! Voor alle ouders met kinderen tot en met 4 jaar is er van alles te zien en te doen. Op het Peuterplein leer je alles over ‘ontwikkeling stimulerend spelen’. Verder kun je er een gebruikt en gelezen kinderboekje inwisselen voor een ander tweedehands exemplaar. Ook kun je er met je spruit een rondje maken in de draaimolen en is er natuurlijk weer van alles te shoppen voor je dreumes of peuter.

Papaklas Lounge

Aanstaande papa’s worden klaargestoomd tijdens het ‘Papaklas College’ in de Papaklas Lounge. Wat is nou precies mijn rol als vader, is mijn onbezonnen leventje nu voorbij, hoe sla ik me door de kraamvisite heen, wat moet er geregeld worden? Zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof, vaderschapsverlof; hoe zit ’t nou precies? Papa’s in spé kunnen zich tijdens dit ‘college’ helemaal laten bijpraten.

Puur Baby Plaza

Kies je voor een pure leefstijl voor je gezin, neem dan zeker een bezoekje aan het Puur Baby Plaza. Hier ontmoet je twintig ‘groene’ aanbieders en leer je alles over biologische en ecologische producten.

Webshop straat

Ben je net zo dol op online winkelen als ik, maar zou je soms ook weleens al die mooie producten in het echt willen kunnen aanraken? In de Webshop Straat komt de virtuele shopwereld tot leven. Je vindt er een heleboel webshops met toffe producten die normaal gesproken alleen online te bestellen zijn.

Negenmaandenbeurs 2018 – tips en niet te missen acties

X Bij de stand van Kruidvat in hal 8 kun je een gratis anti-lekbeker komen ophalen tegen inlevering van dit formulier. Let op: 1 beker per persoon en op = op!

X Elk jaar kun je een goedgevulde beurstas kopen. Koop je hem gelijktijdig met je beurstickets, dan betaal je er €3,50 voor. Koop je de beurstas op de beurs zelf dan kost hij €5,-.

X In elke hal bevindt zich een verschoningsruimte met gratis luiers en een kolfruimte. Ook is er kinderopvang op de beurs aanwezig. Kinderen tot 12 jaar kun je daarheen brengen zodat je ook even zelf een rondje over de beurs kunt doen en je kind daar even lekker kan spelen.

X Heb je nog geen tickets gekocht? Als je ze via onderstaande banner bestelt, krijg je een leuke korting en kun je ook meteen de beurstas bestellen als je dat wilt.

X Op de dag(en) dat je toegangskaarten hebt voor de Negenmaandenbeurs, kun je ook gratis de Huishoudbeurs en het Pasar Colour Festival bezoeken. Mits je nog wat energie over hebt natuurlijk.

Praktische informatie Negenmaandenbeurs 2018

De Negenmaandenbeurs 2018 vindt van 21 tot en met 25 februari plaats in Amsterdam RAI. De beurs is elke dag geopend van 11:00 tot 18:00 uur en op 22 en 23 februari zelfs tot 22:00 uur. Meer informatie vind je op de officiële website van de Negenmaandenbeurs.

Ga jij dit jaar naar de Negenmaandenbeurs?

1 reactie

  • Reply janske 19 februari 2018 at 14:51

    Ik zie je woensdag…super veel zin in! 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.