LIFESTYLE

Winweek Moonoloog | Leitz MyBox

2 oktober 2018

Leitz MyBox

Toen ik de zolder ging inrichten als werkkamer hield ik me één ding voor: ik zou het netjes houden. Geen rondslingerende troepjes op mijn bureau, alle spulletjes hun vaste plek en dingen die weg kunnen ook meteen wegdoen. En ik moet zeggen dat me dat tot nu toe vrij goed af gaat. Misschien wel mede dankzij deze handige opbergcombinatie. De Leitz Mybox is ideaal voor spullen waarvoor je eigenlijk geen goede oplossing hebt. Je wilt ze graag netjes opruimen, maar wel zo dat je ze snel en makkelijk weer bij de hand hebt. 

Ik bleek dus nogal wat van die spulletjes in bezit te hebben. Neem de knutselspullen die ik zo af en toe gebruik als ik een creatieve bui heb. Voor mijn bullet journal heb ik de afgelopen tijd ook heel wat extra spulletjes aangeschaft. Denk aan pennen in allerlei soorten, kleuren en maten en ook een flinke collectie washi tape. Dit slingerde eerst los in een la van mijn bureau, maar dat vond ik enorm onoverzichtelijk. Van Leitz ontving ik twee verschillende boxen. Een grote met sorteertray en handvat en een kleine met lange sorteertray.

In de kleine kon ik bijna al mijn bullet journal spulletjes kwijt. Linealen, stiften, pennen, stickers, stempels en washi tape. In de grote box heb ik andere knutselspullen opgeborgen, maar ook notitieblokjes, visitekaartjes en andere losse bureauaccessoires die ik niet vaak nodig heb. Deksel erop en het is netjes uit het zicht. Ideaal!

De Leitz MyBox is verkrijgbaar in verschillende maten die je onderling kunt stapelen en combineren. Maar ook over de inrichting ervan is goed nagedacht. Zo kun je de boxen uitbreiden met diverse opbergtrays waarmee je ze ook vanbinnen handig kunt inrichten en organiseren in verschillende vakken en lagen. Zo gebruik je de beschikbare ruimte optimaal en vind je alles weer snel en makkelijk terug.

Ik gebruik ze dus op kantoor, maar de boxen zijn ook ideaal in de speelkamer, babykamer, keuken, en alle andere plekken waar je wel wat meer orde in de chaos kunt gebruiken. MyBox is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com in wit met vier verschillende accentkleuren: roze, groen, blauw en grijs.

Win een Leitz Mybox!

Namens Leitz mag ik één van jullie blij maken met een kleine MyBox met sorteertray met handvat. Om kans te maken vraag ik je onder dit artikel een reactie achter te laten waarin je laat weten dat je meedoet en voor welke accentkleur (roze, groen, blauw of grijs) je kiest. Verder zou ik het leuk vinden als je Moonoloog volgt op Instagram. De winactie delen of iemand taggen die dit ook tof zou vinden is niet verplicht, maar vind ik wel heel lief!

Meedoen kan tot en met 15 oktober 2018. Op 16 oktober 2018 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht.

Doe ook mee aan de andere winactie van deze winweek:
Winweek Moonoloog | Oorbellen van Lux & Luz 

Waar zou jij de Leitz MyBox voor gebruiken?

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

28 Comments

 • Reply Evelien Theunissen 2 oktober 2018 at 06:35

  Dat is ook weer een hele leuke prijs! Opbergers kunnen we in dit huis ook wel gebruiken. Ik vind de accentkleur grijs mooi, dan past hij overal

 • Reply marjonsaelmans@hotmail.com 2 oktober 2018 at 06:52

  Ik ben bezig met onze zolder op dit moment. Dus ik doe graag mee. Accentkleur blauw.

 • Reply Heleen 2 oktober 2018 at 07:37

  Wij zijn op dit moment bezig met het herindelen van de bovenverdieping. En daar hoort ook een mooie nieuwe werkkamer voor mama en papa bij. Deze box zou dus supergoed uitkomen. Ik heb ook heel veel “troepjes”… Onze werkkamer wordt vrij neutraal qua kleur, dus ik zou kiezen voor grijs. Nu maar duimen!

 • Reply Anna 2 oktober 2018 at 07:58

  Ik doe mee voor de grijze! Helemaal geweldig!!

  Facebook: An Na

 • Reply Heleen van der Velde 2 oktober 2018 at 08:29

  Ik doe graag mee voor de groene. Heel handig! Ik denk dat daar heel veel snoertjes in gaan verdwijnen die nu gewoon in een hoekje in de keuken liggen.
  (liked & shared FB)

 • Reply Paula 2 oktober 2018 at 08:48

  Hoi! Dat ziet er handig uit! Ik heb ook zo’n zolder, met goede voornemens maar nog zonder goede opbergers 😉. Of voor Mare’s tekenspulletjes.. Ik doe graag mee voor een grijze, die kan altijd!

 • Reply Kristel Gubbels-Daemen 2 oktober 2018 at 09:19

  I love opruimen en opbergers en aangezien ik nog moet beginnen heel graag 🙂 de kleur roze

 • Reply Miranda 2 oktober 2018 at 10:01

  Leuke opbergers! Ik doe graag mee! Ik zou het gebruiken voor de tekenspullen van de kids. Grijs vind ik de mooiste kleur.

 • Reply Erica 2 oktober 2018 at 11:15

  Leuk, deze wil ik wel winnen 🙂 graag roze.

 • Reply Steffie Dickhoff 2 oktober 2018 at 11:53

  Ik doe graag mee! Ik kan wel wat meer structuur aanbrengen in mijn bureau. Accentkleur groen :).

 • Reply Réwana 2 oktober 2018 at 16:36

  wow superhandig, blauw vinden wij hier heel mooi, we wagen een gokje )

 • Reply Marian Zw 2 oktober 2018 at 21:37

  Ik doe heel graag mee voorwen groene, echt super fijn voor alle knutselspullen die nu overal in laatjes en doosjes liggen

 • Reply Corinne Graaf 3 oktober 2018 at 11:46

  Erg handig zeg.Graag de accentkleur groen.

 • Reply Saskia 3 oktober 2018 at 12:46

  Laat ik nu net ook thuis flink aan het opruimen zijn. Dan komt dit uiteraard goed van pas. Waarschijnlijk ga ik het gebruiken voor de naai-spulletjes.
  Ik doe dus graag mee 🙂 kleurtje grijs is prima.
  + 1 volger extra op instragram.

 • Reply Loes Wevers 3 oktober 2018 at 18:26

  Ik waag heel graag een poging voor de box met de grijze accentkleur. Mijn werkkamer is grijs/wit, maar helaas momenteel echt een rommel… Dit helpt vast om wat orde in de chaos en rust in mijn hoofd te scheppen!

 • Reply MamaMinke 4 oktober 2018 at 10:43

  Dat zou ideaal zijn voor mijn knutselspullen. Of die van de kinderen. Ik doe graag mee voor de grijze accentkleur. Past mooi overal bij. En dan eindelijk de knutselspullen weer eens netjes opgeruimd.

 • Reply Marian B 4 oktober 2018 at 11:20

  Dat lijkt me erg handig! Vooral voor de knutselspulletjes van mijn dochtertje die nu overal rondslingeren. De roze accentkleur zal ze het leukst vinden.

 • Reply Sandy van der Kolk 4 oktober 2018 at 16:00

  Ohh die lijkt me zeker handig voor mijn bujo spulletjes!! Heel graag loot ik mee voor een bak met accentkleur roze 🙂

 • Reply kempenaers anita 4 oktober 2018 at 19:14

  doe graag mee voor de blauwe accentkleur, leuke box

 • Reply Alyt Van Der Heide 4 oktober 2018 at 21:53

  Doe graag mee voor de roze kleur. Wat een mooi design! Staat heel leuk om mijn bureau, denk ik. Kan ik daar mijn knutselspullen netjes in opbergen.

 • Reply Nadine 5 oktober 2018 at 13:43

  Wauw, eindelijk opbergboxen die een mooi design hebben! Ik doe graag mee voor de grijze variant.

 • Reply Jikke 5 oktober 2018 at 23:07

  Handig om mijn naaispullen wat geordender te krijgen. Ik kies voor blauw.

 • Reply Géraldine 6 oktober 2018 at 07:27

  Dit klinkt ideaal voor al mijn losse bureau-troepjes! Ook mijn man zou blij zijn als ik dit eindelijk eens weet te ordenen op een nette manier 😉 Ik doe graag mee en de grijze lijkt mij goed staan.

 • Reply brants harry 6 oktober 2018 at 13:06

  doe graag mee voor de opbergbox in blauwe variant , kunt je altijd gebruiken

 • Reply Jackie nachtegaal 8 oktober 2018 at 08:44

  Opbergen is altijd een klus! Zeker met 3 knullen in huis.
  Daarom maak ik graag kans op de grijze.. Natuurlijk volg ik op INSTA 😉

 • Reply Anja 8 oktober 2018 at 10:47

  Wat een superfijne actie! Ik volg je op Instagram en maak graag kans op een opbergbox met als accentkleur grijs. Ben zelf al druk genoeg dus laten we het een beetje rustig houden.. als mijn “rommeltjes” dan weer fijn opgeborgen zijn zorgt dat voor nog meer rust

 • Reply haziza maataoui 8 oktober 2018 at 18:57

  het leven kan wel wat kleur gebruiken daarom voor mij de kleur groen! waarvoor ik hem zou gebruiken, het lijkt me handig om de lego blokjes van ons zoontje in te kunnen sorteren, en ze netjes op te bergen! ik waag graag mijn kans

 • Reply haziza maataoui 9 oktober 2018 at 19:26

  groen past precies voor de kamer dat ik ze zou gebruiken, ! dit is perfect voor het knutsel materiaal van mijn zoontje

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.