LIFESTYLE

Wat geef je je vriendin voor haar verjaardag? *

28 juni 2023

Er zijn veel cadeau-ideeën voor vrouwen. Misschien wel zoveel, dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor de vriendin die je zo ontzettend leuk vindt is het altijd fijn om wat ideeën op te doen. In deze blog zet ik een paar tips voor je op een rij die je kunnen helpen in je keuze. Zo weet je zeker dat je haar op een leuke manier kunt verrassen op haar verjaardag.

#1 Parfum of eau de toilette

Een goede geur is altijd fijn en lekker. Het grote voordeel is dat je er lang mee doet. Geef het daarom zeker cadeau. Als ze haar parfum opdoet in de ochtend, zal je vriendin ook aan jou denken. Voor haar favoriete geur hoef je ook alleen maar even te kijken wat ze gebuikt.

#2 Persoonlijke verzorging

Verwen je jarige vriendin met luxe verzorgingsproducten, zoals badproducten, parfum of make-up. Ook voor dit cadeau is het belangrijk om te weten wat haar smaak is. Neem alvast een kijkje op haar toilettafel of vraag aan haar vriendin welke keuze je kunt maken. Schrijf een lieve boodschap in een verjaardagskaart en je cadeau is helemaal af.

#3 Bon voor kleding

Kleding en accessoires kunnen een geweldig cadeau zijn. Denk aan een mooie sjaal, een tas of een paar schoenen. Als je het item zelf niet durft te kopen dan is een cadeaubon ook altijd een goed idee. Daarmee kan je vriendin iets moois uitzoeken voor zichzelf.

#4 Boeken of tijdschriften

Romans zijn heerlijk om in weg te dromen. Tijdschriften zijn juist lekker om inspiratie op te doen of meer te weten te komen van de laatste mode. Houdt je vriendin van lezen, dan is een boek of tijdschrift een heel geschikt cadeau.

#5 Een dagje of weekendje weg

Als je vriendin meer van ervaringen dan van materiële dingen houdt, overweeg dan het geven van een cadeaubon voor een activiteit, zoals een spa-dag, een wijnproeverij of een weekendje weg. Ze kan er dan alleen van genieten, met haar moeder of zus, of gezellig samen met jou. Hoe leuk is dat?

#6 Bloemen of planten

Een boeket bloemen of een mooie plant kan een eenvoudig maar betekenisvol cadeau zijn. Kies de favoriete bloemen of planten van je vriendin. Koop daarbij een leuke verjaardagskaart voor de vrouw om het extra speciaal te maken.

#7 Sieraden

Sieraden zijn vaak een geweldig cadeau voor vrouwen. Overweeg een mooie armband, ketting, oorbellen of ring. Kijk vooraf wel wat goed bij je vriendin past en wat haar smaak is. Het is verstandig het bonnetje goed te bewaren, voor het geval de maat niet klopt of ze toch kiest voor een andere stijl. Je kunt het sieraad dan nog ruilen voor iets anders.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.