LIFESTYLE

Video: Lente Favorieten 2015!

13 juni 2015

favorieten

Om de een of andere reden dateert de vorige favorietenvideo van bijna een half jaar geleden. Oeps! Hoog tijd dus voor een nieuwe. In deze video laat ik je zien welke producten ik de afgelopen maanden het meest gebruikt heb. Die mogen dus met recht ‘favoriet’ genoemd worden!

Net als vorige keren laat ik zowel producten van mezelf zien als dingen van Lise. Want ook zij krijgt een steeds sterkere eigen wil en voorkeur voor bepaald speelgoed en gebruiksvoorwerpen. Misschien kan ze over een tijdje zelf haar dingetjes laten zien!

Mocht je geïnteresseerd zijn in een of meerdere items die in onderstaande video voorbijkomen, dan vind je hier alles op een rij (skip dit deel dus even als je wilt dat het een verrassing is tijdens het kijken):

Naar welk van deze producten ben je door mijn video benieuwd geworden?

3 Comments

 • Reply janske 13 juni 2015 at 12:16

  Leuk hè…als je iets tofs in de kringloopwinkel scoort voor weinig geld…wat tegenwoordig ook leuk is zijn van die winkels waar mensen een tafel huren en daar hun spulletjes verkopen…in Ehv zitten er een paar o.a. “Mijn Tafel” bij de Kruisstraat…daar heb je ook leuke kinderkleding en speelgoed voor kleine prijsjes…enne…niet alles opkopen hè…anders ligt er niets meer voor ons 😉 hihi

  • Reply Monique 18 juni 2015 at 11:11

   Wat leuk, die winkel met tafels! Had er nog nooit van gehoord eerlijk gezegd… Ga ik binnenkort zeker eens een kijkje nemen! En nee, ik zal niet alles opkopen 😉

 • Reply elvira tolsma 13 juni 2015 at 21:12

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Die boekjes van de Hema ga ik zeker even halen. Hannah is ook zo met woordjes bezig de laatste tijd, zo snel ze leren he! Ik heb de rietjes beker van avent en sinds deze week een oefenbeker van kiddyboo gekocht! Voor jou alvast als tip mocht je gaan oefenen met open beker! Dan is die zeker een aanrader!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.