LIFESTYLE SHOPPEN

Shoptip: inpakken als een pro met Toffkado *

2 februari 2023

Cadeautjes geven is leuker dan cadeautjes krijgen. Nu vind ik cadeautjes krijgen ook nog altijd heel erg leuk, maar het gevoel dat je krijgt wanneer je iemand blij maakt met iets dat echt bij die persoon past… Onbetaalbaar. Als het dan ook nog leuk is ingepakt is het helemaal een feestje om het te geven. Precies op dit gebied heb ik een hele leuke shoptip voor je. Bij online cadeauwinkel Toffkado vind je namelijk alles, maar dan ook echt alles op het gebied van inpakken!

Van inpakpapier, tot notitieboekjes, tot…

Je kunt als je een cadeautje gaat inpakken natuurlijk voor een simpel papiertje kiezen, maar hoe leuk is het om helemaal uit te pakken (pun intended) met inpakpapier met een prachtige print, een bijpassend lint er omheen en een lief kaartje met een persoonlijke boodschap erbij? Bij Toffkado vind je alleen maar spullen waar je blij van wordt, of waar je iemand anders blij mee maakt.

Eigenaar van deze leuke webshop met inpakbenodigdheden en cadeautjes is Melissa, die drie jaar geleden met de lancering van Toffkado haar ondernemersdroom liet uitkomen. En ze is een bezig bijtje, want naast haar werkzaamheden voor Toffkado werkt ze nog 4 dagen in de week als social media marketeer!

Toffkado

Het Toffkado-assortiment bestaat uit producten van de leukste leveranciers aangevuld met een door Melissa zelf ontworpen collectie. Er is enorm veel keuze in inpakpapier, vloeipapier, cadeauzakjes, cadeaulabels, stickers en lint. Er zijn ook veel verschillende kaartjes in verschillende formaten. Naast alles wat met inpakken en cadeautjes te maken heeft, vind je bij Toffkado ook allerlei leuke spulletjes om jezelf of een ander blij mee te maken. Denk aan kaarsen, thee, zeepjes en geurzakjes. Zeg nou zelf: hoe leuk is het om cadeautjes te kopen en meteen de benodigdheden te kunnen bestellen waarmee je ze mooi kunt inpakken?

Mijn bestelling

Van mijn bestelling bij Toffkado deelde ik al een sneak peek via Instagram Stories. Ik ben er helemaal blij mee! Ik heb vooral veel inpakpapier uitgezocht omdat ik eigenlijk altijd maar wat koop en nu eens echt mooi papier wilde om in het vervolg cadeautjes mee in te pakken. Ik bestelde ook wat lint en lieve kaartjes om het inpakfeest nog leuker te maken. Melissa deed er zelf nog stickers uit haar eigen collectie én een leuk notitieblokje bij. De kaars is een cadeautje aan mezelf en ziet er niet alleen leuk uit, maar ruikt ook nog eens heerlijk. De houten lont geeft zo’n knisperend effect en instant gezelligheid! Op de foto is het niet te zien, maar de kaars zit in een mintgroen glas met de opdruk: ‘CUDDLES – a way to steal body heat & best medicine for heart and soul’.

En dan koos ik ook nog een boekje met tegoedbonnen. Je hebt ze voor vriendinnen, vrienden en familie, maar dus ook voor kids. En dat vind ik zo leuk! Zo kan ik de kinderen naast tastbare cadeautjes ook eens een tegoedbon geven waarmee we een dierbare herinnering gaan maken. Het boekje alleen al is een feest om door te bladeren. Zowel de cover als het binnenwerk bevatten prachtige illustraties en goudfolie, je scheurt de tegoedbonnen makkelijk uit het boekje en je vouwt ze dicht tot envelop. De envelop plak je vervolgens dicht met de bijgeleverde gouden sluitzegels. Echt geweldig!

Enthousiast geworden na dit alles? Voeg deze shop dan meteen toe aan je favorieten. Ik kijk nu al uit naar het eerste cadeautje dat ik met deze spulletjes tot een waar kunstwerkje ga omtoveren 🙂

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.