LIFESTYLE REVIEW VIDEO

Review: telefoonhoesje Albelli

24 mei 2014

Van Linda van Love2BeMama kreeg ik een code toegestuurd waarmee ik op de website van Albelli een telefoonhoesje met foto kon bestellen. Leuk! Ik hoefde niet lang na te denken welke foto erop zou komen. Ik had namelijk pasgeleden een kleine fotoshoot gehouden waarbij ik Lise op de grond had gelegd op alle kaarten die ze voor haar geboorte van familie en vrienden had gekregen. Dit gaf een super leuk effect!

Ik koos de mooiste foto uit en in een paar stappen was mijn bestelling afgerond. Ik deed mijn bestelling op maandag en las op de website van Albelli dat hij dan vrijdag diezelfde week verzonden zou worden. Ik was daarom blij verrast toen ik het hoesje woensdag al op mijn deurmat vond! Goede service!

Het hoesje is een hard case en ziet er erg mooi uit. Ik ben ook blij met de kwaliteit van de foto op het hoesje. Wel is het erg glad en daar moet ik wel een beetje aan wennen bij het vasthouden van mijn telefoon. Ik gebruik namelijk meestal een soft case, die wat meer grip geeft dan een hard case. De prijs van € 19,95 vind ik goed, gezien de kwaliteit die je ervoor krijgt.

Alles bij elkaar ben ik erg blij met mijn telefoonhoesje en de snelle service van Albelli. Welke foto zou jij op een telefoonhoesje willen laten drukken? Laat het me weten in een reactie!

In de video hieronder laat ik mijn telefoonhoesje zien en vertel ik er nog wat meer over.

Schermafbeelding 2014-04-28 om 21.26.58

6 Comments

 • Reply Mieke 24 mei 2014 at 14:38

  Wat een leuk hoesje. Lieve foto.

 • Reply Nicole 24 mei 2014 at 19:10

  Wat een leuk idee ook.. Ga ik stiekem jatten om Fay op de kaarten te leggen!!

  • Reply Monique 26 mei 2014 at 17:22

   Haha mag je gerust jatten hoor. Leuk zelfs!

 • Reply Linda 26 mei 2014 at 14:37

  Wat leuk geworden Monique. Ook een super leuk idee om een fotoshoot te maken met alle kaarten.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.