LIFESTYLE OUDERSCHAP REVIEW SHOPPEN

Review: Pauline Oud Agenda 2015

2 oktober 2014

pauline1

Een druk leven hebben we tegenwoordig allemaal. En een smartphone met digitale agenda meestal ook. Toch heeft het wel wat, een mooie papieren agenda waar je je afspraken in op kunt schrijven. Die een half uur voor je afspraak geen automatische melding geeft, maar waar je een paar keer per dag even in moet kijken. Waar je op je mooist in wil schrijven en die je echt moet openslaan als iemand een afspraak met je wil maken.

pauline2

Pauline Oud snapt dat en bracht daarom dit jaar weer een agenda uit voor het jaar 2015. Ik kende haar invulboeken al en was erg nieuwsgierig naar de agenda. Toen ik op de blog van Blogmama zag dat zij een exemplaar mocht weggeven, aarzelde ik dus geen moment. Een tijdje later, ik was de prijsvraag eigenlijk alweer vergeten, vond ik een leuk mailtje in mijn inbox: ik was de gelukkige winnaar! Twee weken geleden viel de agenda op de deurmat. Mooi ingepakt, met een paar leuke kaartjes erbij en gesigneerd door Pauline zelf.

pauline_oud

De agenda heeft de herkenbare Pauline Oud-look: vrolijke kleurtjes, fijne patroontjes en lieve illustraties. Naast een overzichtelijke weekindeling, bevat de agenda insteekhoezen voor foto’s. En Pauline zou Pauline niet zijn als ze er niet wat invulvragen in zou hebben verwerkt. Ook staan er elke maand verrassende recepten, DIY’s en activiteiten in.

Ik ben fan! Vanaf januari kan ik de agenda gaan gebruiken. Alle afspraken die met Lise te maken hebben komen er sowieso in, maar ik denk dat hij ook goed van pas komt voor de planning rondom mijn blog en studie. Ik denk trouwens wel dat het meer een soort ‘bureau-agenda’ wordt, want ik vind hem wat groot om op dagelijkse basis mee te nemen in mijn tas.

Overigens is de agenda in de markt gezet als agenda speciaal voor (jonge) moeders, maar ik vind ‘m ook prima geschikt voor meiden die (nog) geen moeder zijn, maar wel van de leuke kleurtjes en de handige indeling houden.

De Pauline Oud Jaaragenda 2015 kost €14,99 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Wat vind jij van de agenda van Pauline Oud? En gebruik jij zelf nog een papieren agenda of doe je alles digitaal?

7 Comments

 • Reply Vicky 2 oktober 2014 at 08:59

  Ik ben ook fan van de papieren agenda, lijkt mij een leuk exemplaar, mooi meegenomen dat je hem gewonnen hebt!
  Ik vraag me enkel af of de invulvragen dan enkel,om het moederschap gaan of waarover gaan deze precies?

  • Reply moonoloog 2 oktober 2014 at 17:17

   Op zich zijn de invulvragen niet per se gericht op het moederschap. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd naar uitstapjes die je de afgelopen maand hebt gemaakt, feestjes waar je geweest bent en bijzondere momenten. Dat kan ook prima betrekking hebben op jezelf 🙂

 • Reply Joyce 2 oktober 2014 at 09:53

  Leuke agenda! Ik gebruik zelf een moleskine 18 maanden agenda omdat je daar lekker veel ruimte in hebt 🙂

  • Reply moonoloog 2 oktober 2014 at 17:18

   Dat vind ik ook een mooie ja! En fijn als je meer ruimte nodig hebt inderdaad.

 • Reply cindy 2 oktober 2014 at 18:06

  Ik zag inderdaad dat pauline oud ook een agenda uitgeeft en ik ben helemaal fan van haar invulboekjes dat deze agenda best verleidelijk is 🙂

  • Reply moonoloog 2 oktober 2014 at 21:27

   Haha ja daardoor was ik ook erg nieuwsgierig. Ben ook fan van de invulboekjes 🙂

 • Reply Debbie 16 oktober 2014 at 20:02

  Wat is hij leuk zeg…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.