BOEKEN LIFESTYLE OUDERSCHAP REVIEW WINNEN

Relax Mama! & Love Mama! + winactie

17 januari 2015

loverelaxmama

Over het moederschap zijn natuurlijk al ontelbaar veel boeken geschreven. Boeken over opvoeding, het geven van borstvoeding, noem maar op. Elsbeth Teeling schreef twee ‘handboeken voor moeders’ die net wat anders zijn dan de boeken die ik zojuist beschreef. Ik heb ze gelezen en laat je weten wat ik ervan vind. En het leuke is… van het boek Love Mama! mag ik een exemplaar weggeven aan… misschien wel jou!

Relax Mama!

In het boekje Relax Mama! geeft Elsbeth Teeling je 101 tips om een relaxte moeder te worden, te zijn en te blijven. En die tips gaan over van alles en nog wat. Van de geruststellende woorden ‘die andere moeders doen ook maar wat’ tot een stroomdiagram voor het vinden van de juiste oppas. Want het moederschap is dan misschien heel mooi, dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn zal elke moeder beamen. Met een knipoog laat dit boek je inzien dat je niet de enige bent die tegen dit soort dingen aanloopt. De tips worden vergezeld van grappige illustraties die zelfs in de meest benarde situatie een glimlach zullen uitlokken.

relaxmama

Love Mama!

Het boekje Love Mama! is het vervolg op Relax Mama!. Naast mama ben je immers meestal ook nog ‘vrouw van’. Dit boekje helpt je vooral om je naast het mama zijn ook nog je wellustige ik te blijven voelen. En je partner niet uit het oog te verliezen. Er staan 101 tips en inzichten in om een fijne relatie te hebben en te houden.

lovemama

Beide boekjes zijn compact van formaat en zien er door hun vrolijke kleuren uit als snoepjes. Het zijn geen echte leesboeken in die zin dat je er urenlang in kunt vertrekken naar een andere wereld (maar hee, die tijd hebben wij mama’s toch ook helemaal niet?). Het zijn vooral fijne doorblader-boekjes. Van die boekjes waar je langsloopt, er dan even inkijkt en na het lezen van een paar tips met een glimlach weer weglegt. Bij mij hebben ze een tijd lang op het nachtkastje gelegen. Fijn om voor het slapengaan nog even door te bladeren!

De tips zijn voor de meeste mama’s onder ons geen dingen die zelf niet zouden kunnen bedenken. Wel zijn het inzichten waar ze soms toch weer even aan herinnerd moeten worden tussen het verschonen van luiers en het maken van fruithapjes door.

Ik vind de boekjes zeker een aanrader. Voor jezelf, maar ook als cadeautje aan een zwangere zus of vriendin. Mijn ervaring is trouwens dat papa’s de boekjes ook erg interessant vinden. M heeft menig keer mee zitten spieken tijdens het lezen en kon net zo hard (of misschien wel harder) lachen om bepaalde hilarische plaatjes en uitspraken.

Relax Mama! en Love Mama! kosten beide €14,95 en je kunt ze bestellen door op de titels te klikken. Maar… voor de liefhebbers van het boek Love Mama! heb ik goed nieuws. Ik mag namens Uitgeverij Snor namelijk een exemplaar van dat boek weggeven aan één van jullie!

Hoe maak je kans?

Zoek op mijn Instagram de foto op die bij deze winactie hoort. Maak een screenshot van het scherm en repost de foto op jouw Instagram-account met de volgende tekst: ‘Via @moonoloog maak ik kans op het boek Love Mama! van Elsbeth Teeling. Doe jij al mee? #lovemama #winactiemoonoloog #winnen’.

Volg de stappen in de widget hieronder om extra kans te maken.

Win het boek Love Mama!

Klik hier als je de widget niet kunt zien.

6 Comments

 • Reply Seline 17 januari 2015 at 08:04

  Oh wat leuk zeg!

 • Reply Marina 17 januari 2015 at 08:37

  Wat een toffe boekjes, zeg! Helaas heb ik geen instagram, anders had Ik graag mee gedaan.

  Liefs, Marina

  • Reply Monique 17 januari 2015 at 12:03

   Het zou gemeen zijn als je daarom niet mee kan doen! Als je een of meerdere van de stappen in de widget volgt, doe je alsnog mee 🙂

  • Reply Coole Ouders 18 januari 2015 at 18:49

   Ja jammer

   • Reply Monique 18 januari 2015 at 19:47

    Geldt ook voor jou he 🙂 Zou je ’t leuk vinden?

 • Reply cindy 17 januari 2015 at 11:54

  Ik doe graag mee met deze leuke actie!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.