LIFESTYLE

Pieternel, de singer/songwriter die je moet leren kennen! (+win) *

9 oktober 2018

pieternel

Ik hou van muziek. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik met muziek bezig ben. De meesten van jullie weten inmiddels dat ik in een koor zing. Maar ik ga ook heel graag naar een concert of festival en in de auto staat de muziek altijd aan. Ik heb een aantal favoriete bands en artiesten waarvan ik alles mee kan zingen, maar vind het ook heel leuk om nieuwe muziek te ontdekken. 

En toen was daar de aankondiging van het debuutalbum van Pieternel. Een voor mij nog onbekende singer/songwriter binnen het genre country/pop uit ons eigen Amsterdam. Deze ‘Nashville-girl’ verlegt de grenzen van het genre op een onverwachte manier. Natuurlijk speelt Pieternel gitaar, maar ze geeft haar eigen draai aan de geliefde sound uit Music City. Haar zang en melodische stijl laten invloeden horen van namen als First Aid Kit, Douwe Bob, Bonnie Raitt, Lucius en Chris Stapleton.

Samen met haar band brengt Pieternel intieme akoestische, maar ook uptempo songs waarin groei, liefde en avontuur centraal staan. Want yes, wat was het maken van deze plaat in Nashville en New York een groot avontuur!

Maak kennis met Pieternel in onderstaande video:

Albumrelease Pieternel

Vanavond vindt de officiële releaseparty van het debuutalbum van Pieternel plaats in Bitterzoet Amsterdam. En direct daarna start een release tour langs diverse podia in heel Nederland. Voor meer info en tour data: Website Piernel. Het gloednieuwe debuutalbum van Pieternel is vanaf nu te beluisteren op Spotify!

Win kaarten voor een concert van Pieternel

Op 17 november aanstaande treedt Pieternel op in De Theaterloods vlakbij Apeldoorn. En jij kan daarbij zijn! Ik mag namelijk twee kaarten weggeven voor dit optreden. Super gaaf toch?!

Heb je 17 november ’s avonds nog geen plannen en wil jij Pieternel weleens live zien performen, laat dan even een reactie achter onder dit artikel waarin je laat weten dat je graag kans maakt op de twee kaarten. Verder zou ik het leuk vinden als je Moonoloog volgt op Instagram. De winactie delen of iemand taggen die dit ook tof zou vinden is niet verplicht, maar vind ik wel heel lief!

Meedoen kan tot en met 16 oktober 2018. Op 17 oktober 2018 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht.

Kende jij Pieternel al en wat is jouw eerste indruk van haar muziek?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Pieternel.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.