LIFESTYLE ZWANGERSCHAP

Nieuwe geboortekaartjes Pauline Oud!

8 september 2015

Homepage_achtergrond_nieuw

Op zoek naar het mooiste geboortekaartje voor de aankondiging van de geboorte van je zoon of dochter? Dan heb ik misschien een leuke tip! Pauline Oud, onder andere bekend van invulboeken als Mijn 9 Maanden Dagboek en diverse kinderboeken, lanceerde namelijk onlangs een geheel nieuwe lijn geboortekaartjes! Ik vind ze enorm schattig en geef je daarom graag een kijkje in haar nieuwe collectie. Om de lancering te vieren trakteert Pauline bovendien op een leuke winactie waarbij de winnaar zijn/haar geboortekaartjes helemaal gratis krijgt!

Hieronder zie je een greep uit de nieuwe collectie. De kaartjes hebben allemaal de kenmerkende stijl die we van Pauline gewend zijn. Er zijn kaartjes voor jongens, voor meisjes, maar ook kaartjes die prima voor beide zouden kunnen. De complete collectie kun je bekijken op de website van Pauline. Heel tof vind ik de kaartjes waarin ook de grote zus(sen) en/of broer(s) een rol hebben. En dat kaartje met die tweeling… Zo lief!

paulineoud

Uiteraard zijn de teksten voorop en aan de binnenkant naar wens aan te passen. Je kunt bovendien kiezen uit een aantal lettertypes. Elk lettertype heeft een eigen sfeer en zo kun je dus zelf bepalen wat het beste bij jou en het kaartje past. Ook de kleur van de letters is naar wens aan te passen.

Kaart_08_Grote_zus_krijgt_zusje

Ben je geïnteresseerd in de kaartjes van Pauline Oud, maar heb je nog een of meerdere vragen, dan worden die hier misschien beantwoord. Staat je vraag er niet bij, dan lees je ook hoe je contact kunt opnemen voor meer informatie.

Winnen

En dan nu het mooiste. Jij kunt namelijk een complete set geboortekaartjes winnen! Hoe je meedoet en kans maakt, lees je allemaal op de Facebookpagina van Pauline. Heel veel succes!

Wat vind jij van de (nieuwe) geboortekaartjes van Pauline Oud?

2 Comments

  • Reply Simone 8 september 2015 at 06:19

    Hmm, ik vind ze iets te druk voor mijn smaak. Vind haar boeken wel leuk, maar als kaartje is het net iets te hysterisch ;-).

  • Reply Vlijtig Liesje 8 september 2015 at 11:48

    Ik vind ze erg leuk! Ze zijn zo vrolijk!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.