LIFESTYLE

Mijn kindjes (en ik) aan de muur! *

31 juli 2020

Ik ben al best ver met het inrichten en decoreren van mijn huisje, maar aan een mooie foto van de kindjes ontbrak het nog. Toen ik via via hoorde dat er hier in de buurt een fotogeniek klaproosveld te vinden was, trommelde ik mijn ouders op en reden we met z’n vijven naar dat veld. Doel? Ik wilde in elk geval één prachtige foto van de kindjes samen en eentje met mij erbij. In het groen, tussen de klaprozen.

Toen we arriveerden zag ik meteen dat de klaprozen nog volop in bloei stonden. Fijn! Meestal vraag ik Charlotte of ze foto’s wil maken maar omdat zij die dag verhinderd was, waren mijn ouders zo lief om deze taak op zich te nemen. Zelf heb ik ook wat foto’s gemaakt. Mijn kinderen hoef je trouwens niet te vragen om langer dan een paar minuten te ‘poseren’. Op zich ook geen must, want ik vind spontane foto’s van de kinderen nog altijd het mooist. Alleen ging Quinn er regelmatig echt vandoor, waardoor foto’s maken nog best een uitdaging werd. Ik hoopte heel erg dat er tussen de paar foto’s die we hadden gemaakt een paar knallers zaten. En gelukkig bleek dat het geval!

De bovenste foto van de kindjes samen vind ik heel mooi. Niet overdreven breed lachend of geposeerd, maar gewoon zoals ze zijn. Lief en een tikkie ondeugend 🙂 Deze foto liet ik bij Fotocadeau drukken op wit aluminium. Ik vind foto’s daar heel mooi strak en helder op uitkomen én het past goed in een modern en/of industrieel interieur. Naast aluminium kun je je foto trouwens op heel veel andere materialen laten drukken. Van canvas tot tuinposter. En in plaats van een enkele foto kun je ook kiezen voor een fotocollage van een verzameling mooie foto’s bij elkaar. Ook erg leuk!

De foto van de kindjes samen deed ik M cadeau. Ik had hem met kerst beloofd zodra het beter weer werd een keer foto’s te gaan maken met de kinderen en hem dan een mooie foto van zijn kids te geven. Nou, volgens mij is dat goed gelukt! Hij is er erg blij mee. En ik vind de foto eigenlijk zo leuk dat ik hem zelf misschien ook nog wil bestellen…

Maar de foto waar ik zelf voor heb gekozen is er eentje van ons drietjes. Geen stijve geposeerde (die hadden we ook), maar juist een waarop je ziet dat we elkaar lief en leuk vinden. Ergens vind ik het jammer dat de kinderen er niet herkenbaar op staan, maar toch vind ik deze foto zoveel liefde uitstralen dat hij wel in mijn huis móet komen te hangen. Op bovenstaande foto heb ik hem even op een andere plek gefotografeerd, maar hij komt uiteindelijk in de zithoek te hangen. Zodra hij hangt zal ik op Instagram een foto delen 🙂

Wat vind jij van de foto’s en welke is je favoriet?

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.