LIFESTYLE OUDERSCHAP PEUTER

Lise’s Netflix-favorieten

11 maart 2016

netflix

Zoals je misschien wel weet hebben wij al een hele tijd Netflix. En nog steeds wordt er hier bijna dagelijks dankbaar gebruik van gemaakt. M en ik kijken graag een film of serie, maar ook Lise mag zo af en toe een filmpje kijken. Toen ze deze week ziek was en met koorts op de bank lag, was het echt een uitkomst. Waar kijkt ze het liefst naar?

Ik begin met een oude favoriet waar ze nog steeds heel graag naar kijkt: Nijntje! Ondanks dat ze alle verhaaltjes al minstens vijf keer heeft gezien, blijft ze het leuk vinden. ‘Less is more’ gaat echt op bij een concept als Nijntje, vind ik.

netflix1

Een tweede grote favoriet van Lise is Peppa. Toen het nog niet op Netflix beschikbaar was, zocht ik weleens Engels gesproken afleveringen op YouTube. Toen vond ze het al leuk. Maar sinds we via Netflix de Nederlandse versie kunnen kijken, is Lise helemaal fan!

netflix3

De derde en laatste favoriet is deze serie van Mickey Mouse. Wederom Nederlands gesproken. Wat ik er erg leuk aan vind is dat Mickey de kijker letterlijk aanspreekt, wat het ook nog eens heel leerzaam maakt. Er komen ook veel leerzame elementen in terug. Lise vindt Mickey, Minnie en Donald sowieso al te gek, dus het kon bijna niet anders of deze serie zou ook aanslaan. En dat doet ‘ie!

netflix5

Hebben jullie ook Netflix? En zo ja, welke series of films zijn bij jouw kind favoriet?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.