LIFESTYLE PERSOONLIJK

Lise’s derde verjaardag

25 november 2016

feestje1

Vorige week zaterdag was het dan zover. Ons meisje werd drie jaar! Het leek me leuk even terug te blikken op deze middag. Want wat heeft ze een geweldig feestje gehad! Ze was echt het stralende middelpunt en genoot met volle teugen van alle aandacht. Wat vond ze van de taart? En wat voor cadeautjes heeft ze gekregen?

Zoals ik eerder al schreef hebben we het feestje wat visite betreft bewust klein gehouden. Alsnog zat de woonkamer goed vol, maar het was stukken beter te behappen dan haar vorige twee verjaardagen. Vooral het feit dat Lise de meeste kinderen die kwamen regelmatig ziet was leuk. Er werd meteen volop gespeeld!

De taart

We lieten redelijk last minute een taart en cupcakes maken. De mogelijkheden wat de decoratie betreft waren daarom wat beperkt, maar het resultaat verraste me alsnog. En Lise was helemaal blij met haar prachtige Jokie en Jet taart!

feestje5

feestje6

Rond drie uur was het tijd om te zingen voor de jarige en de kaarsjes uit te blazen. Haar vriendinnetje hielp gezellig mee. En daarna was het natuurlijk aanvallen geblazen. Behalve mooi was de taart ook nog eens erg lekker!

feestje2

Cadeautjes

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Vooraf had ik online een lijstje voor Lise aangemaakt met dingen waarvan ik wist of dacht dat ze die graag zou willen hebben. Vaak vragen mensen toch of je nog cadeau-ideeën hebt en op die manier kon ik ze gewoon direct naar het lijstje verwijzen. Het handige is ook nog eens dat je het cadeautje van je keuze als gever kunt afstrepen, zodat anderen zien dat iemand dit cadeautje al gekocht heeft en ze het dus niet dubbel krijgt.

Lise heeft veel cadeautjes gekregen. Heel veel. Ik zie nu dat op onderstaande foto niet eens alle cadeautjes staan afgebeeld, maar in elk geval wel bijna allemaal. Van ons kreeg ze een nieuwe fiets en fietshelm, een knuffel van Jet (die staat dus niet op de foto want die ligt bij haar in bed) en een prentenboek van Sinterklaas.

feestje4

feestje3

Een greep uit de overige cadeautjes (mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie): glij-ijzers (van die schaatsjes met twee ijzertjes die je onder de schoenen kunt binden, nu nog wachten op een strenge winter!), veel knutselspullen, een tasje en foam puzzel van Frozen, een klei-setje, K3 verkleedjurkje en CD, Fanta Color spel (mozaiëk), bord en kommetje van Done by Deer, speeltent van IKEA en een badje met toebehoren voor de pop.

Je ziet het, het is veel. Zeker voor een peuter die zich terecht maar op een ding tegelijk kan focussen. Ik ga daarom een selectie maken van spulletjes die ik voorlopig opberg en ze pas later krijgt. Dan blijft het voor haar overzichtelijk en heeft ze over een tijdje weer leuk nieuw speelgoed om mee te spelen.

Is jouw kind ook zo enorm verwend op zijn/haar verjaardag? Ik hoop dat er voor Sinterklaas nog een paar cadeau-ideetjes overblijven…

9 Comments

 • Reply Nicole 25 november 2016 at 06:37

  Wat een leuke cadeaus. Soms zie ik echt te gekke dingen voorbij komen maar dit is gewoon echt leuk! En die taart 😍

 • Reply Charlotte 25 november 2016 at 06:43

  Die eerste foto is echt geweldig! Fijn dat ze zo heeft genoten!

 • Reply Nienke 25 november 2016 at 07:13

  Die eerste foto is echt super!! Wat is ze verwend zeg. Ik snap dat je het dan even in delen aan haar geeft, anders wordt het gewoon te!

 • Reply Loes Johanna 25 november 2016 at 08:23

  Het genieten en plezier stralen van de eerste foto af! En wat is ze verwend met leuke cadeautjes, super!

 • Reply MetMirjam 25 november 2016 at 08:44

  Ze is goed verwend zeg! Leuk! Ik leg ook altijd een deel apart na haar verjaardag Sinterklaas, anders is het inderdaad gewoon even te veel.

 • Reply Shirley 25 november 2016 at 08:58

  Oh, leuke taart!

 • Reply Marguerita 25 november 2016 at 09:48

  gefeliciteerd nog, leuk al die knutselspullen!

 • Reply Vlijtig Liesje 25 november 2016 at 15:03

  Wat ziet ze er blij uit! En de taart vind ik werkelijk schitterend!

 • Reply Jessica 26 november 2016 at 19:27

  Jeetje wat is ze verwend, en wat een mooie taart!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.