CHALLENGE LIFESTYLE OUDERSCHAP

Hot Mama Challenge | Week 3

24 november 2015

hotmamachallenge

Vorige week was de derde week van de Hot Mama Challenge. Hoewel ik weldegelijk bezig ben geweest met de opdracht van die week, is het me met alle drukte rondom de verjaardag van Lise helaas niet gelukt hierover te schrijven op mijn blog. Maar dat doe ik nu alsnog!

De derde challenge luidt: Haar… Nu heb je er al 2 weken aan kunnen wennen, in deze week ga je extra aandacht aan je haar besteden. Plan een kappersbezoekje, of föhn het even extra in model. Stijl ze een keer of zet er juist de krul in, alles mag, als er maar extra aandacht aan is besteed.

Mijn haar is vaak toch wel het ondergeschoven kindje als het om mijn uiterlijk gaat. En dat terwijl het zo bepalend is voor hoe je eruit ziet! Een kappersbezoekje stond (en staat) niet op de planning, want ik ben niet zo lang geleden nog geweest. Ik verf mijn haar altijd zelf en dát was wel hoognodig. In de zomer pak ik meestal een wat lichtere tint en aangezien ik het ergens halverwege augustus voor het laatst geverfd had, was de uitgroei enorm. De lichte kleur vond ik bovendien niet zo passen bij het donkerdere weer van de laatste weken. Voor het najaar en de winter pak ik daarom altijd een donkerbruine kleur.

Ik heb mijn haar vorig weekend geverfd en was meteen erg blij met het resultaat. In het begin vind ik het altijd een tikje te donker, maar na een paar keer wassen is de kleur perfect. De timing van het verven was trouwens ook top, want de afgelopen week hebben we natuurlijk Lise’s verjaardag gevierd. Toch leuk als je er dan als moeder een beetje leuk bijloopt. De ochtend van het feestje had ik mijn haar gewassen en drooggeföhnd. Het zat perfect! Ik ben toen met Lise nog even gebak gaan halen. Heenweg prima op de fiets, terugweg… stromende regen. Tja, dat zul je altijd zien. Ik heb mijn haar vervolgens gewoon laten opdrogen en eigenlijk zat het daarna nog best goed! Getuige onderstaande foto…

hotmamachallenge3

Verf jij je haar ook zelf of laat je het doen bij de kapper?

5 Comments

 • Reply Nicole 24 november 2015 at 09:18

  Super dat je zo enthousiast meedoet met ons!!!

 • Reply Vlijtig Liesje 24 november 2015 at 13:07

  Ik doe het altijd zelf. De haarverf koop ik voor 2,50 in Duitsland, dus het is supergoedkoop op die manier.

  • Reply Monique 24 november 2015 at 22:26

   Wow, dat is nog eens goedkoop zeg!

 • Reply Charlotte 24 november 2015 at 13:40

  Je staat er weer knap op! Ik verf mijn haar niet meer, schijnt dat het niet zo goed is voor mijn krullen dus dat vind ik zonde…

  • Reply Monique 24 november 2015 at 22:25

   Ahw dank je! Ik zou het het liefst ook niet verven, maar begin helaas toch echt grijs te worden… 😉

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.