CHALLENGE LIFESTYLE OUDERSCHAP

Hot Mama Challenge | Week 2

12 november 2015

hotmamachallenge

Zoals ik vorige week al schreef, neem ik deel aan de Hot Mama Challenge. Een initiatief van negen bloggende mama’s die vinden dat wij moeders nodig weer even bewust moeten stilstaan bij het feit dat we naast moeder ook nog vrouw zijn. Deze week was het alweer tijd voor de tweede challenge en het is me wederom gelukt er wat van te maken. Dat gaat de goede kant op!

De tweede challenge luidt: Deze week gaan we onszelf een beetje pamperen. Verwen jezelf! Me time! Als moeder heb je maar weinig tijd voor jezelf, daarom is het extra fijn om jezelf af en toe eens te verwennen. Neem een gezichtsmasker, eventueel ook een haarmasker en ontspan op je eigen manier (met een kop thee in bad, met een boek op de bank…).

Deze challenge kwam echt als geroepen! Ik heb het momenteel erg druk met werk, stage, de naderende verjaardag van Lise én de feestdagen die eraan komen. Serieus, als ik dit zo op een rijtje zet raak ik al bijna in paniek. Ik kan dus wel de nodige me-time en ontspanning gebruiken!

Wat ik heerlijk ontspannend vind -maar helaas veel te weinig doe- is een lekker bad nemen. Sinds een jaar ongeveer hebben we een nieuwe badkamer mét bad, maar om de een of andere manier komt het er te weinig van om er bewust gebruik van te maken. Door deze challenge word ik er weer even aan herinnerd en een bad nemen is dus ook wat ik gedaan heb. Op woensdagavond, de avond dat mijn weekend begint (klinkt luxe, maar de rest van de dagen heb ik thuis nog genoeg te doen…), liet M het bad vollopen en dook ik er even later in. Mét een kop thee en een boek!

hotmama

Een beetje awkward was het wel om M te vragen foto’s van me te maken terwijl ik in bad zit, haha! Maar het is gelukt hoor. Hij is trouwens, zoals je ziet, erg enthousiast geweest met de hoeveelheid badschuim. Al met al heb ik drie kwartier heel lekker ontspannen in bad liggen lezen. En daarna dook ik zo m’n bed in. Als dat geen ontspanning is…

De challenge is bedacht door: TamaraCharlotte, Linda, BregjeGeertje, Linda, NicoleChanna en Nicole.

Wat is jouw ultieme me-time momentje?

5 Comments

 • Reply Nicole 12 november 2015 at 16:17

  Oooh heerlijk zo’n bad!

 • Reply Bregje 12 november 2015 at 19:23

  Goed bezig jij! Heerlijk hè, lezen in bad! ❤

 • Reply Linda 12 november 2015 at 20:31

  Oh heerlijk zo’n bad, mis dat zo! Binnenkort maar eens een keer beslag leggen op het bad bij mijn schoonouders

 • Reply Charlotte 15 november 2015 at 13:50

  Juist door zijn enthousiasme met het badschuim kunnen wij nou naar leuke badfoto’s kijken 😉

 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 18 november 2015 at 10:36

  Tof dat je met ons meedoet!!
  De challenge is overigens ook bedacht door Channa van somama.nl, Nicole van Meisje-Eigenwijsje en mijzelf 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.