LIFESTYLE

Gepersonaliseerd cadeau geven? Hier zijn 3 originele cadeaus *

16 september 2022

Ik hou van jou! Maar laat ik dat wel genoeg weten? Bij het geven van cadeaus kan het verleidelijk zijn om voor de gemakkelijke optie te kiezen en iets algemeens te kopen. Even snel wat kopen en we kunnen dat vinkje weer van onze to-do lijst afstrepen. Maar juist een persoonlijk cadeau laat zien dat je erover hebt nagedacht én dat je om de persoon geeft. Als je op zoek bent naar ideeën voor een persoonlijk cadeau, zoek dan niet verder. Hier zijn drie ideeën om je op weg te helpen – laten we beginnen!

#1 Een op maat gemaakt sieraad

Een sieraad is altijd een gekoesterd cadeau. Je kunt met een plaatselijke juwelier samenwerken om een one-of-a-kind stuk te maken dat de stijl en persoonlijkheid van de ontvanger weerspiegelt! Maar dat niet alleen, het laat ook zien dat je bereid bent extra moeite te doen om de persoon in kwestie een speciaal gevoel te geven. Of je nu op zoek bent naar een unieke halsketting of een setje gepersonaliseerde manchetknopen, er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om aangepaste sieraden. Dus als je de volgende keer vastloopt bij een cadeau-idee, overweeg dan een op maat gemaakt sieraad te geven. Het zal zeker geliefd zijn!

#2 Een gepersonaliseerd fotoboek

Een andere mooie optie is het geven van een uniek fotoboek. Je kunt een boek van herinneringen samenstellen, met foto’s van jullie twee samen door de jaren heen of je kunt een plakboek-achtig album samenstellen, gevuld met aandenkens aan jullie gezamenlijke belevenissen. Of je nu een cadeau zoekt voor een bruiloft, jubileum, verjaardag, vakantie of andere speciale gelegenheid, een fotoboek is altijd een geweldig geschenk! Je kunt er ook één van de vele online cadeaukaarten bij geven, zodat de ontvanger er zelf nog een klein cadeautje bij kan zoeken, zoals een mok, onderzetter of fotolijst.

#3 Een kunstwerk laten maken

Of je nu kiest voor een digitale cadeaukaart, een fotoboek of sieraad, het is een mooi gebaar om te laten weten dat je om iemand geeft! Maar als je echt out-of-the-box wilt denken, geef dan een kunstenaar de opdracht een portret van de ontvanger te schilderen of te tekenen. Hoe uniek is dat? Zoek een paar favoriete kiekjes van de speciale persoon en laat de kunstenaar één van deze prachtexemplaren kiezen om te schilderen. Ook kan je ervoor kiezen om een mooi kunstwerk te ontwerpen, afgestemd op zijn of haar favoriete kleuren en patronen. Wat je ook kiest, dit attente cadeau zal nog jaren gekoesterd worden.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.