LIFESTYLE

Geen idee wat je nu weer moet geven? Laat een hoodie bedrukken! *

6 oktober 2022

Er is niets leuker dan iemand het perfecte cadeau geven. Je moet dan alleen wel weten wat iemand écht leuk vindt om te krijgen. Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je echt geen idee hebt wat je je vader, broer, collega, vriend of buurman nu weer cadeau moet doen. Laatst kreeg ik een foto doorgestuurd van een vriend die jarig was geweest en alleen maar bier(pakketten) had gekregen. Leuk natuurlijk en lekker bovendien, maar niet heel origineel. Voor wie de cadeausleur wil doorbreken heb ik een toffe en tevens originele tip: laat een hoodie bedrukken!

Hoodie bedrukken – keuzes, keuzes

Als je eenmaal hebt bedacht dat je een hoodie wil laten bedrukken, ben je er natuurlijk nog niet. Aan het stralende eindresultaat gaan wat keuzes en beslissingen vooraf. Zo zul je moeten kiezen of je alleen de voorkant, alleen de achterkant, of zowel de voor- als achterkant wil laten bedrukken. Natuurlijk kies je ook een kleur hoodie uit. Zorg er wel voor dat de opdruk en de kleur van de hoodie niet te dicht bij elkaar liggen, want anders zie je natuurlijk niet goed wat er op staat. De juiste maat bestellen is ook belangrijk. Is het iemand die je goed kent dan is dat waarschijnlijk niet zo moeilijk, maar anders zul je moeten schatten. Onthoud hierbij: is altijd beter om een maatje groter te nemen dan te klein. Misschien kun je via via achterhalen wat de juiste kledingmaat is. Het zou toch zonde zijn als de hoodie uiteindelijk niet blijkt te passen.

Als je de maat en kleur van de hoodie hebt bepaald, is het tijd voor het leuke gedeelte: de opdruk! Je kunt de hoodie nu naar wens gaan personaliseren. Ben je nou niet bepaald een creatief genie dan is dat helemaal niet erg. Op Wanapix.nl vind je talloze ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Die ontwerpen kun je vervolgens wel weer een persoonlijke touch geven, door bijvoorbeeld een tekst aan te passen of een foto toe te voegen. Zo wordt het toch een heel persoonlijk geheel, zonder dat je zelf achter de ontwerptafel hoeft te kruipen.

Lees ook: 30 dingen die een dertiger op haar verlanglijstje zet

Hoodie met eigen ontwerp

Je kunt dus gaan voor een tekst, een afbeelding of een combinatie van beide en je hebt daarbij een ruime keuze uit verschillende ontwerpen die je ook weer naar je eigen hand kunt zetten. Maar ben je in een creatieve bui dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen het design helemaal zelf te ontwerpen. Heeft de persoon in kwestie een lijfspreuk? Dan is dat kat in ’t bakkie natuurlijk. Denk anders eens na over thema’s en voorwerpen die iemand op het lijf geschreven zijn (pun intended) en kijk of je daar iets creatiefs mee kunt bedenken. Het hoeft natuurlijk ook helemaal niet per se iets dolkomisch te zijn. Ook een mooie quote, een fragment uit iemands lievelingsliedje, of gewoon een mooie zin kunnen heel gaaf zijn. Zolang het maar goed bij de persoon past aan wie je de hoodie gaat geven.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.