LIFESTYLE PERSOONLIJK

FMS Photo a Day – Elke dag een foto in oktober!

1 oktober 2013

Een paar weken geleden besloot ik eens mee te doen met FMS Photo a Day. Helaas was september toen net begonnen en het is natuurlijk het leukst om aan het begin van een nieuwe maand te starten. Dat werd dus oktober.

Wat is FMS Photo a Day?

FMS Photo a Day is een initiatief van de Australische Chantelle, die hier in januari 2012 mee startte. Op haar website ‘Fat Mum Slim‘ post ze op de laatste maandag van elke maand een lijst met onderwerpen die horen bij de verschillende dagen van de komende maand. Aan jou de taak om op die dag een foto te nemen met je telefoon die iets te maken heeft met dat specifieke woord. Je mag  er je fantasie en eigen inspiratie bij gebruiken, dat is juist wat het zo leuk maakt! Het doet een beroep op je creativiteit en je laat stilstaan bij de dingen die er om je heen gebeuren of zijn.

Waar post ik mijn foto’s?

Dat kan via verschillende kanalen, denk aan Facebook, Twitter, Google+, Pinterest… Maar ik denk dat de meeste mensen er Instagram voor gebruiken. Door in de beschrijving van je foto de hashtag #FMSphotoaday te zetten, kunnen andere deelnemers jouw foto bekijken en andersom kun jij dat bij hen doen.

De challenge voor de maand oktober is als volgt:

october-photo-a-day

Heb je al zin om mee te doen of was je dat sowieso al van plan? Laat het me weten! En ben je benieuwd naar mijn foto’s tijdens deze challenge? Volg me dan op Instagram!

 

2 Comments

 • Reply Marcella 2 oktober 2013 at 18:11

  Leuk, ik ben benieuwd naar je foto’s! Ik zie ze wel voorbij komen op Instagram!

  • Reply Monique 2 oktober 2013 at 22:27

   Ben ook benieuwd wat ik ervan bak, haha 🙂 Leuk dat je het volgt!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.