LIFESTYLE

Feelgood films – mijn ultieme guilty pleasure! *

11 november 2019
feelgood film kijken op de laptop

Wat mij betreft is er niets zo fijn als na een drukke dag op de bank ploffen met een goede film of serie. Kijk ik samen met M, dan proberen we altijd wel iets te zoeken wat we beiden leuk vinden. Heb ik een avondje voor mezelf, dan zet ik het liefst naar een heerlijke romantische comedy op. In het feelgood-genre zijn er films bij die ik zeker al tien keer gezien heb, maar desondanks niet vervelen.

Nu kan ik natuurlijk onze niet zo bescheiden DVD-collectie induiken of uitzoeken of er op televisie toevallig een dergelijke film speelt, maar speciaal voor vrouwen die net als ik gek zijn op het feelgood-genre is er WithLove: de meest romantische streamingdienst. Daar vind je naast romantische films ook hele leuke series waarbij iedereen die net zo dol is op dit genre als ik haar hart kan ophalen.

Het grote voordeel van films en series streamen vind ik dat je overal en op elk gewenst moment een film of serie kunt kijken. En de volgende keer dat je tijd hebt ga je gewoon weer verder waar je bent gebleven. Met kleine kinderen in huis kan je gewoon niet meer elk weekend naar de bioscoop om een film te pakken, dus ik ben heel blij dat er tegenwoordig zo’n groot aanbod aan films en series is wat je gewoon vanaf je eigen bank of bed kunt bekijken.

WithLove – een greep uit het aanbod

Een serie die ik in elk geval ga kijken is ‘Imaginary Mary’. Ik heb de pilot aflevering gezien en die smaakte naar meer! De film ‘Mum’s List’ lijkt me erg mooi en verder ben ik ook alvast heel benieuwd naar de kerstfilms die op WithLove te vinden zijn. Perfect voor een regenachtige dag als ik alleen maar zin heb om met een kop thee en mijn laptop onder een dekentje weg te kruipen.

Een abonnement op streamingdienst WithLove kost je €5,95 per maand. Daarvoor kun je genieten van romantische films en series op je smartphone, laptop, tablet of pc en met AppleTV of Chromecast (of een kabeltje) ook op je tv. En ben je uitgezwijmeld? WithLove is op elk moment opzegbaar. Geen gedoe met jaarabonnementen waar je aan vast zit dus.

Probeer WithLove nu een maand gratis!

Ben je nieuwsgierig geworden, maar wil je WithLove graag eerst eens uitproberen om te kijken of het iets voor je is? Dan heb ik iets leuks! Je kunt namelijk via deze link WithLove een maand gratis uitproberen. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt automatisch een vouchercode in je inbox waarmee je je kunt aanmelden voor de gratis maand.

Maar dat is nog niet alles… Besluit je om WithLove een maand gratis uit te proberen en geef je via de link hierboven aan dat je via mij (Moonoloog) over deze streamingdienst hebt gelezen, dan maak je automatisch kans op een gratis jaarabonnement ter waarde van €59,95. Ik mag daar in totaal drie lezeressen blij mee maken. De gelukkige winnaars maak ik aan het eind van de actieperiode bekend op mijn Facebookpagina. Geef bijbehorende Facebookpost dus even een like, zodat je meteen een melding krijgt als je hebt gewonnen.

Stream jij graag films en series en wat kijk je dan het liefst?

Afbeelding feelgood afkomstig van Shutterstock.

*Disclaimer

1 reactie

  • Reply Sharon v Bregt 11 november 2019 at 14:50

    Ik kijk het liefst comedy’s met een beetje romantiek.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.