LIFESTYLE

Favorieten van de Maand: September

14 oktober 2014

favorieten_september

De oplettende lezer zal denken: ‘Huh? Je had toch laatst al een video met favorieten van augustus én september?’. Dat klopt. Het waren mijn favorieten van heel augustus en een stukje september. Dat had ik me niet gerealiseerd toen ik bij de wisseling van de maand bedacht dat ik weer een favorietenvideo op kon nemen.

Aangezien ik de video die je nu voor je ziet al had opgenomen én geëdit toen ik erachter kwam, heb ik besloten hem wel gewoon te publiceren. Het zijn immers allemaal nieuwe en – vind ik – leuke producten, dus vind ik het zonde om jullie die te onthouden!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Hieronder de producten nog even op een rij:

Zoals ik in de video ook al aangeef, verschijnt de uitgebreide review van het ‘Blogboek’ binnenkort op mijn blog. Dus stay tuned als je daar benieuwd naar bent!

Heb jij ervaring met (een van) de producten die ik laat zien? Laat het me weten in een reactie!

10 Comments

 • Reply Seline 14 oktober 2014 at 09:47

  Leuke video, en een erg leuk boek! Ben super benieuwd naar de review. Wij hadden ook een kabeltje die niet van apple zelf was. Hij was niet bij de hema gekocht, maar deed het ook niet. Wij hebben het toen opgezocht op internet en het scheen dat apple het zo had gemaakt dat er geen neppe kabeltjes mee opgeladen kunnen worden… maar misschien dat die van jou het wel doet natuurlijk!

  • Reply Monique 14 oktober 2014 at 19:54

   Dankjewel! Ja ik had ook al het vermoeden dat ze die producten zo gemaakt hebben dat ze ‘vreemde’ kabeltjes en dergelijke herkennen en weigeren. Toch heb ik dat hierbij nog steeds niet gehad! Hopen dat het zo blijft 😉

 • Reply Vlijtig Liesje 14 oktober 2014 at 11:25

  Ik heb met niet één product ervaring!

 • Reply Minke Maria 14 oktober 2014 at 19:28

  Nou, ik heb gewoon op al je favorieten iets te zeggen, haha. Die mokken van Blond x Efteling wil ik ook 1, heb eigenlijk echt een hekel aan Blond, maar ben echt een Efteling/ sprookjes fan dus, ja.

  Dan het Blog boek, ik twijfel nog of ik ‘m moet kopen, is hij echt leerzaam? Laatst is er ook een ander blogboekje uitgekomen (van een Nederlandse blogger) en dat was wel leuk om te lezen, maar niet ECHT nieuwe dingen.

  En dat HEMA kabeltje; ik heb inderdaad sinds kort steeds problemen met mijn telefoon en sinds even kort dat kabeltje, hmmm…

  • Reply Monique 14 oktober 2014 at 19:53

   Leuk, zo’n uitgebreide reactie! Ik vind Blond Amsterdam zelf ook niet geweldig, maar omdat het de Efteling-editie is vind ik het wel weer super leuk.

   Voor wat betreft het boek zul je de review misschien even af moeten wachten, haha.

   Hmm.. hier nog geen problemen met het kabeltje of de telefoon. Maar ben wel erg op m’n hoede sinds ik dit soort verhalen hoor!

 • Reply Joke 15 oktober 2014 at 16:12

  Leuk dat Nederlanders het Blogboek ook leren kennen!

 • Reply Sandra 15 oktober 2014 at 19:36

  Het blogboek kocht ik ook in september, ben er heel tevreden mee! Het is zo inspirerend en motiverend, heerlijk!

  • Reply Monique 16 oktober 2014 at 16:28

   Wat leuk dat het jou ook zo goed bevalt! 🙂

 • Reply Silke 16 oktober 2014 at 08:36

  Vind het altijd zo grappig om overal het blogboek te zien verschijnen. Volg de schrijfster van het boek zelf al sinds haar early blogdays 🙂

  En die mokken van blond amsterdam….. die had je niet mogen laten zien! Ik weet wat de sint in mijn schoen mag komen stoppen 🙂 🙂

  • Reply Monique 16 oktober 2014 at 16:30

   Wat leuk dat jij de schrijfster al zo lang volgt! Heb je het boek zelf ook? Uhh ja sorry, maar ik vind ‘m zo leuk en fijn dat ik ‘m niet weg kon laten 😉 Hopelijk ben je lief geweest het afgelopen jaar!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.