LIFESTYLE PERSOONLIJK

Een nieuw uiterlijk

4 januari 2013

Bij een fris nieuw jaar en een nieuw voornemen om het bloggen weer helemaal op te pakken, hoort wat mij betreft ook een nieuw uiterlijk. Niet dat van mezelf, maar dat van mijn blog welteverstaan. Wie mijn blog eerder al eens bezocht heeft, zal het meteen zijn opgevallen. Ik ben namelijk van een vrij rustig zwart-wit design overgestapt naar een gezellig en meer meisjesachtig design, mét cupcake. Nu zal niet iedereen dit mooi vinden en dat is dan ook de reden dat ik erover heb getwijfeld, maar ik vind het leuk en uiteindelijk gaat het toch om wat er op een blog geschreven staat, niet waar?

Het enige jammere van dit ’thema’, zoals dat zo mooi heet binnen WordPress, is dat er geen rechterframe is ingebouwd. Nu was ik behoorlijk gehecht geraakt aan dat rechterframe bij mijn vorige design, dus vooral voor mij is dit even wennen. Maar ik moet zeggen, het zorgt ook voor rust nu alleen de blogs (waar het toch eigenlijk om draait) in beeld zijn als je de website opent. Alle overige info en links naar mijn social mediakanalen kun je nu helemaal onderaan vinden. Als jullie tips of suggesties hebben om dit anders in te delen, hoor ik het graag. Ik ben namelijk nog niet 100% tevreden, dus zal hier en daar de komende weken nog wat kleine aanpassingen doorvoeren.

Gisteravond ontdekte ik ook dat je op een heel makkelijk manier een ‘lees verder’ in je blogpost kunt integreren. Het feit dat ik dat niet wist laat zien dat ik nog niet echt een WordPress-expert ben, maar vond dit wel een heel fijne ontdekking. Zoals je ziet ben ik nog bezig mijn oude posts te voorzien van zo’n ‘lees verder’, wat naar mijn idee ook weer bijdraagt aan het overzicht.

Zo, dit was misschien niet de meest vermakelijke blogpost maar wel een informatieve. Ik heb al een idee voor het onderwerp van de post van morgen en beloof dat die meer inhoudelijk zal zijn 🙂

 

 

 

2 Comments

 • Reply MiekeLu 4 januari 2013 at 22:44

  Mooi, dit thema! Zelf ben ik net begonnen met een blog bij wordpress, dus nog volop aan het ontdekken en sleutelen.
  Leuk om je, naast op twitter, nu ook via je blog te volgen.

 • Reply Monique 5 januari 2013 at 13:47

  Dank je! Veel succes met je blog. Mocht je tegen dingen aanlopen, aarzel niet om hulp te vragen. Ik ben zeker geen expert, maar toch zeker door schade en schande ietsje wijzer geworden 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.