LIFESTYLE

Een likje verf

3 juni 2014


beautiful

Het was je misschien al opgevallen, maar mijn blog heeft vandaag een kleine metamorfose ondergaan! Ik was op zich nog wel blij met de kleurtjes, maar vond dat hij qua logo, opmaak en lettertype beter kon. En het resultaat heb je nu voor je neus!

Nou kan ik zelf redelijk overweg met WordPress, maar het wordt lastiger als er code en een css bij komt kijken. Gelukkig is daar mijn man M, die voor zijn werk dagelijks met dit soort dingen bezig is. Hij heeft me heel goed geholpen en daar ben ik hem super dankbaar voor!

Maar… ik twijfel een beetje of ik zo tevreden ben, of dat er hier en daar toch nog wat dingetjes anders moeten. Mijn vraag aan jullie is daarom: wat vind je van het uiterlijk van mijn blog op dit moment? Zijn er dingen die je anders zou doen (en zo ja, waarom en hoe)? Ik ben erg benieuwd naar jullie input!

4 Comments

 • Reply Nicole 3 juni 2014 at 19:28

  Ik kijk via mijn mobiel dus kan t niet zo goed zeggen eigenlijk! Wil zelf ook mn lay out veranderen maar ben zelf geen held erin en heb helaas ook geen lieve man die t kan!

  • Reply Monique 3 juni 2014 at 23:37

   Op mobiel is het inderdaad wat minder duidelijk te zien. Maar alles is wel leesbaar hoop ik? Je kunt online ook wel informatie vinden over hoe je dingen kunt aanpassen, maar inderdaad lastig als je geen handig iemand in je omgeving hebt die je daarbij kan helpen…

 • Reply Mieke 3 juni 2014 at 20:47

  Mooi geworden zo!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.