LIFESTYLE WINNEN

Een bedankje voor opa en oma

26 augustus 2015

verrassing

Ik was vroeger dol op mijn beide oma’s. Helaas leven ze al een tijdje niet meer en heb ik mijn opa’s nooit (goed) gekend. Lise heeft het geluk aan beide kanten van de familie een hele lieve oma én opa te hebben. Bij mijn ouders is ze sowieso een dag per week en ook de ouders van M doen zo nu en dan leuke dingen met haar. Het leek me een goed plan ze namens haar eens in het zonnetje te zetten!

Bij Kaartwereld.nl verstuurde ik twee kaarten, voor elke opa & oma één. Je kunt kiezen voor een ‘normale’ wenskaart, maar je kunt ook zelf aan de slag met een gepersonaliseerde fotokaart. Dat laatste leek me wel een leuk idee en aangezien we net terug waren van een weekendje Efteling, koos ik voor een schattige foto van Lise bij een van de muziekpaddestoelen in het Sprookjesbos. Erboven typte ik met grote letters ‘Bedankt Opa & Oma!’.

kaartwereld1

De tekst aan de binnenkant stemde ik af op de betreffende opa en oma. Voor de ouders van M werd het een bedankje voor het weekendje Efteling dat zij ons cadeau hadden gedaan. Voor mijn ouders was het een bedankje voor de vele oppasdagen en logeerpartijtjes die zij tot nu toe mogelijk hebben gemaakt. Om de verrassing extra speciaal te maken, bestelde ik er voor allebei een doos chocolaatjes bij.

Ik wist op welke dag de verrassing binnen zou komen. En het duurde dan ook niet lang of ik ontving een mailtje van de ene oma en een appje van de andere. Ze waren blij verrast met de mooie kaart en de lekkere traktatie. Een schot in de roos dus!

Winnen

Omdat er wat mij betreft niets leukers is dan iemand anders verrassen met een lieve boodschap en/of een leuk cadeautje, maak ik een van jullie graag blij met een code ter waarde van 25 euro waarmee je op Kaartwereld.nl een of meerdere kaarten en cadeautjes kunt bestellen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijs is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarin de persoon (of personen) die jij graag zou willen verrassen. Extra kans maak je door de Facebookpagina van Moonoloog een like te geven.

Meedoen kan tot en met 23.59 uur op 2 september 2015. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Verstuur jij nog weleens een ‘echt’ kaartje?

uitleg_artikel

11 Comments

 • Reply linda 26 augustus 2015 at 08:13

  Fijn hoor om zulke goede oma en opa te hebben die af en toe kunnen inspringen. De foto uit de Efteling blijft schattig.

 • Reply Barbara 26 augustus 2015 at 08:21

  Wat leuk die kaart van Lise voor de opa’s en oma’s, ik snap heel goed dat dat een schot in de roos was. Hier zijn de grootouders ook erg blij met post van Riana. Graag doe ik mee met de winactie!

 • Reply Kris10 26 augustus 2015 at 09:35

  Ik stuur vaak en graag kaartjes! Kan goed snappen dat oma & opa blij waren met de attentie. Als ik win, stuur ik een kaartje naar mijn beste vriendin (en mama van mijn metekindje). Ze heeft een niet zo fijne periode achter de rug en kan wel een extraatje gebruiken.

 • Reply ilsa 26 augustus 2015 at 09:50

  Wat een leuke foto van Lise! Kan me voorstellen dat de opa’s en oma’s er blij mee waren. Hier maken we ook weleens iets leuks voor opa en oma. Graag doen ook wij mee met de winactie. De opa’s en oma’s willen we graag nog eens extra bedanken voor het oppassen maar in het bijzonder oma voor de goede zorgen en dagen dat zij hier in huis is geweest na mijn operatie.

 • Reply Kim Kouwenberg 26 augustus 2015 at 10:08

  Leuk gedaan weer! Ben dól op foto kaarten verzenden! Naar Opa en Oma’s, Ooms, Tante, Nichtje, vriendjes en vriendinnetjes!

  Ik weet wel raad met de bon!

 • Reply Idske 26 augustus 2015 at 10:44

  Ik werd net zelf verrast door opa en oma, mijn vader en moeder. Na de operatie van Bo kreeg ik een bos bloemen thuisgestuurd. Bo snapt t allemaal nog niet, maar ik werd erg blij van zo’n onverwachte verrassing! Dus ik zou mama ook wel een verrassing willen terugsturen. Ze past elke donderdag op, soms ook vrijdagochtend, en elke keer als ik met Bo naar t ziekenhuis in Amsterdam moet staat ze klaar om mee te gaan. Afgelopen vrijdag was ze toevallig nog bij ons en moesten we halsoverkop naar t ziekenhuis. Wat fijn dat ze alles laat vallen en dan mee gaat! Zoveel steun verdient een bedankje!

 • Reply Kelly 26 augustus 2015 at 13:42

  Superleuk!! Ik zou er één aan mijn moeder sturen die momenteel thuis zit met een herstellende “nieuwe” knie. En één aan mijn vriendinnetje wiens 3e IVF poging niet is gelukt maar zo’n supermama zou zijn…

 • Reply Patricia 26 augustus 2015 at 15:05

  Owww leuk! Ik zou opa en oma willen bedanken voor hun oppas avontuur afgelopen weekend. Onze jongste heeft namelijk flink de boel op stelten gezet. Met een leuk bedankje willen ze misschien volgende keer weer oppassen, zodat papa en mama nog een avondje op stap mogen 🙂

 • Reply Sabrina 26 augustus 2015 at 17:17

  Wat lief! Ik zou ook graag de opa’s en oma’s een kaartje sturen, vooral naar mijn vader en moeder. Ze hebben 2 dagen opgepast op onze kinderen toen wij naar Lowlands waren. Op zaterdagmorgen zijn de kinderen bij mijn ouders opgehaald door de andere opa en oma, en ’s avonds kreeg mijn moeder een hersenbloeding… Ze vindt het vooral erg voor de kleinkinderen, die het spannend en een beetje eng vinden om naar het ziekenhuis te gaan.

 • Reply Angelique 27 augustus 2015 at 08:49

  Wat super leuk! Hier alleen een oma en dat is niet eens zijn ‘echte’ oma

 • Reply Paola Koudijs-Breuer 27 augustus 2015 at 17:30

  Ik zou hier ook graag de oma’s en opa willen bedanken. Opa en oma voor alle hulp met verhuizingen ed. Mijn moeder voor het vele oppassen. Ook zou ik eens een goede vriendin verassen die ik sinds Elena er is veel te weinig meer zie.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.