LIFESTYLE

Brievenbuscadeautjes, dit zijn de leukste!

18 februari 2021
brievenbuscadeautje

Een kleinigheidje kopen of geven is niet zo vanzelfsprekend meer dan pakweg een jaar geleden. Fun-shopping is op dit moment immers niet mogelijk en het is ook niet de bedoeling is dat we veel bezoekjes afleggen. Maar misschien is dit juist wel het moment om iemand iets leuks te geven. Gelukkig zijn er op het gebied van brievenbuscadeautjes tegenwoordig heel veel toffe mogelijkheden. Kende je deze al?

Coffee Brewer + Geef & Beleef

brievenbuscadeautje geef & beleef

Ken jij een echte coffee lover die je graag wil bedanken? Dan is deze Coffee Brewer + Geef & Beleef een goede kandidaat. Het doosje bevat namelijk een Coffee Brewer: de beste kwaliteit koffie, vers gemalen en direct verpakt in een verrassend ‘koffiekannetje’.
Het innovatieve ontwerp van het filter combineert het beste van een filterkoffie met de rijke smaak van een cafetière. Het is de bedoeling dat je heet water op de koffie giet om dit vervolgens 4 tot 6 minuten te laten trekken. Het resultaat is een intens aroma met een rijke en volle smaak.

Verder vind je in het doosje het vragenspel Geef & Beleef. Een spel bestaande uit 87 kaartjes met leuke vragen, weetjes en stellingen.

Prijs: € 18,95

Brownies door de brievenbus

Brownies zijn natuurlijk plat en rechthoekig van vorm en daarom perfect om per brievenbuspost te versturen. Bij Brownies per post kun je allerlei soorten brownies bestellen. Je kunt ook kiezen voor twee of zelfs vier verschillende soorten brownies per doosje. Een perfect cadeau voor elke zoetekauw en chocoladefan.

Prijs: vanaf € 12,45

Chocolade telegram

Een mooie boodschap of lieve tekst verstuur je per chocolade telegram. Past door de brievenbus en valt zeker in de smaak. Bij Logo Choc heb je ze van een klein tot zeer groot aantal tekens. Je kunt met 24 verschillende blokjes zelf je persoonlijke boodschap samenstellen. Letters en leestekens zijn van melkchocolade, spaties van witte chocolade. En je kunt zelfs een blokje met logo toevoegen.

Prijs: vanaf € 5,-

Een bloemetje als brievenbuscadeau

Ja, je leest het goed: zelfs een bloemetje kan door de brievenbus. Brievenbusbloemen bestel je bijvoorbeeld bij Bloompost. Naast verse bloemen en droogbloemen kun je zelfs planten en zaden per post versturen naar een dierbare of zakenrelatie. Super tof!

Prijs: vanaf € 12,95

Brievenbuscadeautjes zwangerschap/geboorte/jongen/meisje

Een groot assortiment brievenbuscadeautjes voor een zwangere, geboorte, of voor een jongen of meisje vind je bij Stippelz. Als ik zo naar alle pakketjes kijk is er echt veel leuks wat je door de brievenbus kunt versturen. Heel leuk als je door omstandigheden nog niet direct op kraamvisite of op een kinderverjaardag kunt komen, maar toch alvast een kleinigheidje wilt geven.

Prijs: vanaf € 4,99

Zoetigheid per post

Is degene die jij wilt verrassen een echte zoetekauw? Dan zit je helemaal goed bij Veel liefs voor jou. Je kunt kiezen uit een groot aantal themadoosjes en er zijn doosjes voor diverse speciale momenten, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een doosje samen te stellen. Snoepjes, chocolade, brownies, of een combinatie daarvan. De keuze is reuze!

Prijs: vanaf € 9,95

Heb jij weleens een brievenbuscadeautje gekregen? Of heb je er misschien zelf eentje verstuurd? Tips ter aanvulling op dit lijstje zijn altijd welkom!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.