LIFESTYLE

Disney Movie Moments bij PLUS – Spaar ze allemaal! *

14 september 2018

Disney Movie Moments

Disney, wie is er niet groot mee geworden? Ik vind het geweldig dat mijn kinderen opgroeien met de films waar ik als kind ook naar heb gekeken en waar ik nu nog steeds met veel plezier naar kijk. Bovendien komen er nog altijd te gekke nieuwe films gemaakt. Bij supermarkt PLUS loopt nu een hele toffe Disney-actie. Als je daar je boodschappen doet, krijg je er Disney Movie Moments bij. Ik vertel je er graag meer over!

Disney Movie Moments

In totaal zijn er maar liefst 192 verschillende Movie Moments. Het zijn kaartjes waarop momenten uit de bekende Disney-films staan afgebeeld.

48 Movie Moments hebben iets bijzonders, ze zijn namelijk interactief. Dat betekent dat ze tot leven komen als je ze scant met de gratis Movie Moments app (download de app hier voor iOs of Android). Bij het ene kaartje zie je een kort filmfragment, bij het andere een liedje of een tof animatie-effect. Je herkent deze kaartjes aan een zwart icoontje met de tekst ‘SCAN’. Ik vind dit zó tof!

Nog eens 96 Movie Moments hebben een speciaal effect. Zoals geur, veranderende kleur, kras, voel, glow-in-the-dark, metallic, glitter en nog veel meer. Door middel van icoontjes is aangegeven of er een effect op het kaartje zit en zo ja, welk effect dat is.

De kaartjes verzamel je in je eigen Disney Doeboek. Je kunt er natuurlijk alle kaartjes in kwijt, maar er staan ook nog eens leuke opdrachten in. Het doeboek krijg je bij PLUS zolang de voorraad strekt van 13 tot en met 15 september cadeau bij 25 euro aan boodschappen. Wees er dus snel bij!

Lise en ik kregen een doeboek en een stapel kaartjes toegestuurd. In onderstaande video zie je hoe we ze vol bewondering voor het eerst bekijken!

Spaar alle Disney Movie Moments

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je vier Disney Movie Moments. Ook zijn er wekelijkse actieproducten waarbij je nog eens vier extra Movie Moments ontvangt. Spaar ze allemaal!

Wat is jouw favoriete Disney-film? 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met PLUS.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.