LIFESTYLE SHOPPEN

Deze drie mannencadeaus zijn altijd goed *

22 maart 2021

Je hoort altijd hoe ontzettend moeilijk het is om een leuk cadeau voor een man te kopen. Nu vind ik het inderdaad ook een uitdaging om a la minute iets leuks te verzinnen voor een manspersoon, maar ik ben ervan overtuigd dat als je wat langer nadenkt je tot hele leuke ideeën kunt komen. Vaak is het een kwestie van doorhebben waar iemands interesses liggen en daar een leuke twist aan geven. Heb je de tijd niet en zoek je gewoon een mannencadeau dat altijd goed is? Met deze drie opties sla je sowieso de plank niet mis!

Een kledingstuk

Kleren maken de man, toch? En lang niet alle mannen houden van shoppen. Door hem een tof kledingstuk cadeau te doen, sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap: je man heeft weer iets leuks om aan te trekken én hij hoeft er zelf niet voor naar de winkel. Afhankelijk van het bedrag dat je wilt uitgeven en de kledingstijl van de man in kwestie kun je natuurlijk alle kanten op. Wel belangrijk om vooraf even goed de maat te checken. Maar wat dacht je van een stoere jeans of mooie trui? Ook een overhemd is een heel tof cadeau. Deze zakelijke overhemden bijvoorbeeld zijn prachtig, maar er zijn tegenwoordig ook heel veel verschillende gave overhemden met print verkrijgbaar. Heel tof voor een feestje! Jij weet wat er qua stijl het beste matcht met de man in kwestie.

Een luchtje

Lekker ruiken is niet alleen voor vrouwen belangrijk. Jij wilt toch immers ook dat je man lekker ruikt als hij naast je op de bank zit? Ik weet dat veel mannen hun ‘standaard luchtje’ hebben en dat jarenlang met veel plezier gebruiken. Prima natuurlijk. Zelf heb ik een all time favorite waar ik niet zomaar afscheid van neem en jij hebt die zelf misschien ook wel. Maar hoe leuk is het om hem te verrassen met een andere heerlijke geur? Gewoon, zodat hij kan afwisselen?

Een gadget

Deze behoeft wat uitleg, want wat bedoel ik nu weer met ‘een gadget’? Je hebt immers gadgets die best veel geld kosten zoals smartphones en tablets. Prima als dat binnen je budget valt, maar er zijn ook hele leuke gadgets te koop die wat vriendelijker zijn voor je portemonnee. En dan heb je vaak nog het onderscheid tussen gadgets die gewoon grappig zijn en hij maar al te graag op zijn bureau zet en dingen die leuk zijn maar toch nog enig nut hebben. Ik zou zelf altijd in die tweede categorie een originele gadget gaan zoeken, want het is wel zo leuk als hij ook echt iets aan het cadeau heeft natuurlijk. Wat dacht je van een gepersonaliseerd speciaalbierglas of een toffe design leeslamp?

Wat vind jij het leukste cadeau voor een man? Of met welk cadeau heb jij ooit dikke vette punten gescoord?

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.